Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Barbora Krajčírová po uši v problémoch: Čo to mám za deti?!

Barbora Krajčírová v Milujem Slovensko porozprávala o svojich deťoch
Barbora Krajčírová v Milujem Slovensko porozprávala o svojich deťoch (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Už v piatok 19. januára pokračuje 14. séria šou Milujem Slovensko ďalšou premiérovou epizódou. Moderátor Martin Nikodým privíta v štúdiu opäť dva súťažné tímy zložené z moderátorov relácie Voda spieva.

Pod vedením kapitánky Adely Vinczeovej budú v Milujem Slovensko súťažiť Vlado „Láďo“ Varecha, Kristína Tormová a Daniel Žulčák. V tíme Dana Dangla bude proti nim stáť trojica Marianna Ďurianová, Štefan Štec a Barbora Krajčírová. 

Galéria: Barbora Krajčírová

Barbora Krajčírová je mamou dvoch detí. Staršiu Amiu má s hudobníkom Tomim Popovičom, syna Kristiána má so súčasným manželom Ľubošom Krajčírom. Ak keď je medzi nimi väčší vekový rozdiel a majú rôznych otcov, jedna vec ich spája úplne stopercentne - obe deti nenávidia vodu.

O ich prekvapivom vzťahu k tomuto živlu porozprávala moderátorka Krajčírová v relácii Milujem Slovensko. Sprchovanie a kúpanie je vraj u nich doma hotový boj: "Ja riešim, ako im tú vodu vôbec dať na telo, lebo keď im vojde do oka, tak susedia vedia, že týrame deti..." A to, čo robia v mori, udivuje aj samotnú moderátorku.

Pozrite si v ukážke, čo Barbora nabonzovala na svoje ratolesti a nenechajte si ujsť aj premiérovú epizódu šou Milujem Slovensko už v piatok o 20.30 na Jednotke!

Barbora Krajčírová po uši v problémoch: Čo to mám za deti?! (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: DetiBarbora KrajčírováMilujem Slovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu