Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zuzana Tlučková: Randí so známym novinárom!

Zuzana Tlučková Zobraziť galériu (4)
Zuzana Tlučková (Zdroj: Rebecca)

BRATISLAVA - Usmievavý chlapík, ktorý sa krúti okolo bývalej markizáckej Susedky, už má i meno. Novému Času sa podarilo zistiť, že sympaťákom, s ktorým sa Zuzana Tlučková (45) už nejaký čas stretáva, a s ktorým uplynulú sobotu randila v Rakúsku, je ostrieľaný novinár. Zuzanin nápadník pôsobí v oblasti médií už viac ako dvadsať rokov a jeho meno je Jozef Hübel.

Zdá sa, že Zuzana Tlučková nehľadala veľmi ďaleko a novú lásku si našla priamo v mediálnej brandži. A hoci by sa mohlo zdať, že Tlučková ako herečka je práve jeho novinárskou „obeťou“, nie je to pravda. Žurnalista Jozef Hübel je totiž práve ten šťastlivec, ktorého si Zuzana krátko po rozvode so Štefanom Skrúcaným pripustila k telu. Podľa informácií Nového Času je sympatický novinár rozvedený a ešte prednedávnom sa ukazoval v spoločnosti novej priateľky. Tú však teraz, zdá sa, nahradila známa herečka.

Dvojica sa spolu zatiaľ stretáva tajne. Aj ostatnú sobotu si obaja vyšli na rande až za hranice Slovenska. Okolo tretej popoludní nasadla Tlučková pred svojím domom do Hübelovej novej lancie a párik si to namieril do susedného Rakúska. A len niekoľko kilometrov od Bratislavy sa jeden druhému venovali celých šesť hodín. Po tom, čo Tlučková v utorok Nový Čas odbila: „Viete čo, akurát fotím a nemám čas. A zrejme nebudem mať čas celý deň,“ včera na telefón nereagovala vôbec. S Jozefom Hübelom sa nám síce skontaktovať podarilo, no len čo sme sa predstavili, zareagoval: „Nič vám nepoviem, ani slovo vám nepoviem.“ Po otázke, či by predsa len nemohol povedať niečo k svojmu vzťahu k Zuzane Tlučkovej, nás znova odbil: „Odo mňa nedostanete nič, žiadne vysvetlenie, pretože ja som vám povedal, čo som vám povedať chcel. Nebudem to komentovať.“ A s pozdravom zložil telefón.

Jozef Hübel pôsobí ako novinár už od roku 1987. Vtedy pracoval pre Československú televíziu a po rozpade federácie sa striedavo objavoval v Slovenskej aj Českej televízii. Okrem toho bol spravodajcom vo Varšave, spoluzakladal niekoľko televíznych a rozhlasových relácií, prešiel niekoľkými slovenskými denníkmi, bol šéfredaktorom Profi tu a tiež moderoval Rádiožurnál v Slovenskom rozhlase. V roku 2004 krátko pôsobil v TV JOJ, kde prebral kreslo moderátora v politickej relácii Sedmička po Renáte Klačanskej. V súčasnosti pôsobí v mestskej televízii TV Bratislava.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu