Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Slovenské celebrity a nikotín: Kto zlyhal a kto vydržal?

Kuly Zobraziť galériu (6)
Kuly

BRATISLAVA - Aj slovenské celebrity sú len ľudia. So slabosťami aj neresťami. Mnohí sa snažia bojovať s fajčením, ale cigareta je často silnejšia ako ich pevná vôľa. Zisťovali sme, ako sú na tom s nikotínovou závislosťou známe tváre nášho šoubiznisu. Kto už úspešne prestal dymiť ako komín a kto sa opäť „spustil“?

Mário „Kuly“ Kollár (36): Neodolal vôni tabaku
Líder skupiny Desmod nefajčil rok a tri mesiace, ale počas prebiehajúceho turné s kapelou Chinaski tejto neresti znova podľahol. „Fajčím v stresových situáciách. Začalo sa obdobie koncertov a hlavne turné. A to ma donútilo znovu začať fajčiť, ale verím tomu, že zase prestanem. Nemám problém prestať, problém je vydržať,“ alibisticky poznamenal dvojnásobný Zlatý slávik a držiteľ sošky OTO Kuly.

Slovenské celebrity a nikotín:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Nový Čas)
Michal Dočolomanský (66): Fajčí aj napriek chorobe
Koncom minulého roku sa v médiách objavili informácie, že legendárny Jánošík, ktorý denne vyfajčil aj šesťdesiat cigariet, s fajčením skoncoval. „Fajčenie bolo pre mňa bremeno, obťažovalo ma. Fajčil som tak automaticky, že to už ľudia ani nevnímali, patrilo to ku mne tak ako hmly k jeseni,“ povedal Dočolomanský pre Nový Čas v decembri minulého roku, keď si na chvíľu cigaretu dokázal odoprieť. Teraz je však všetko opäť inak. Nový Čas zverejnil fotografický dôkaz, že herec cigaretám holduje aj naďalej, a to napriek tomu, že bojuje s rakovinou pľúc.
Slovenské celebrity a nikotín:
Zobraziť galériu (6)
Ján Kuric (44): Iba cigary
K šéfovi skupiny Vidiek neodmysliteľne patrí cigara, ktorá dotvára imidž mnohých starších hudobníkov. „Na staré kolená som sa naučil fajčiť cigaru, lebo klasické cigarety neviem šlukovať. Nepijem alkohol, takže cigary sú z ,poživatín‘ jediná moja neresť. Veľmi rád si zapálim dobrú kubánsku cigaru, ale keď sa mi minú peniaze, tak pokojne nefajčím,“ ospravedlnil svoj neduh známy „vidiečan“.
Slovenské celebrity a nikotín:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Život)
Martin „Pyco“ Rausch (30): Cigarety nekupuje, ale...
Moderátor všetkých troch sérií SuperStar, ktorý vyznáva zdravý životný štýl, sa momentálne snaží zavesiť na klinec aj tabakový zlozvyk. „Sedemnásteho marca som sa pokúsil prestať. No za tie tri týždne som asi trikrát „zhrešil“. Ale snažím sa byť nefajčiarom a cigarety si nekupujem,“ povedal na svoju obhajobu ženský idol Pyco, ktorý si predsa len občas potiahne.
Slovenské celebrity a nikotín:
Zobraziť galériu (6)
Viki Ráková (27): Cigaretka raz mesačne
Hviezda televíznych seriálov vraj s cigaretami problém nemá. „Zapálim si väčšinou len vtedy, keď som doma s mamkou. Asi tak raz za mesiac, takže sa za fajčiarku nepovažujem,“ povedala obľúbená Agáta z Paneláka.
Slovenské celebrity a nikotín:
Zobraziť galériu (6)
Kveta Horváthová (31): Skoncovala kvôli dieťatku
Moderátorka patrila medzi vášnivých fajčiarov. „Prestala som, keď som sa dozvedela, že som tehotná. Teraz dojčím dcéru Paulínku a nemienim jej škodiť. Rada by som, keby to vydržalo, chcem byť kvôli mojej dcére čo najdlhšie na tomto svete,“ povedala šťastná mamička.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu