Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Pikantný dokument o Sklenaříkovej: Môj prvý sex?! Hm...

Krásna Adriana Sklenaříková si vo videonahrávke pustila jazyk na špacírku. Zobraziť galériu (34)
Krásna Adriana Sklenaříková si vo videonahrávke pustila jazyk na špacírku.

BRATISLAVA - Mal to byť pekný film o našej najznámejšej modelke, ale jeho výsledok spôsobil Adriane Sklenaříkovej (36) len vrásky! V dokumente o jej živote, ktorý koluje po internete, ju totiž tvorcovia v konečnom výsledku pekne strápnili. Adriana totiž odkrýva aj veci, ktoré vôbec nechcela zverejniť. Napríklad detaily o prvom sexe...

Hneď v úvode dokumentárneho filmu sa roztočí kolotoč absurdných situácií. Rozprávač na úvod povie, že sa začína Adrianin životný príbeh a kamera potom dlhú chvíľu sníma len ovce veselo bľačiace na paši. Naozaj „ideálne“ podobenstvo k osobe našej najúspešnejšej topmodelky.

To je však len začiatok série trápnych momentov. Keď sa dej dostane k modelkinej puberte, na obrazovke sa objaví sivý panelák, potom rozpadnutá škodovka a nakoniec Adriana, ako pózuje pri kontajneroch s odpadkami. Z tohto „zátišia“ ukazuje na okná, kde kedysi bývala. A potom prichádza asi najpikantnejšie odhalenie. Reč sa dostáva k Adrianinej prvej veľkej láske a aj k prvým sexuálnym skúsenostiam.

„Keď sme si chceli uchmatnúť malú chvíľku pre seba, tak sme išli spolu...“ rozpráva Sklenaříková o svojom bývalom. „Neviem, boli sme spolu v nejakej sprche. Potom sa rozšírilo, že sme sa sprchovali a neviem čo všetko ešte,“ splieta dve na tri modelka. Najprv sa na svojich milostných zážitkoch smeje, no keď si uvedomí, čo prezradila, tak sa zháči. „Dostala som aj výprask od našich,“ dodáva.

ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ TÝŽDENNÍKA NOVÝ ČAS ĽUDIA

 

Pikantný dokument o Sklenaříkovej:
Zobraziť galériu (34)
Viac pikantných informácií o dokumente Adriany Karembeu -Sklenaříkovej čítajte v aktuálnom vydaní Nového Času Ľudia.
   

Nový Čas Ľudia už dnes v predaji na celom Slovensku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu