Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Smutná topmodelka Sklenaříková: Adriana, čo ťa trápi?

Adrianu sa na premiére nového veľkof pokúšal rozveseliť aj Gérard Depardieu. Zjavne sa mu to nepodarilo. Zobraziť galériu (13)
Adrianu sa na premiére nového veľkof pokúšal rozveseliť aj Gérard Depardieu. Zjavne sa mu to nepodarilo. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Asi je toho na ňu priveľa. Posledné obdobie mala slovenská modelka Adriana Karembeu - Sklenaříková (36) naozaj nešťastné. Reči o rozpadávajúcom sa manželstve jej na pokoji nepridali, čo zaregistrovali aj návštevníci slávnostnej premiéry jej nového filmu Asterix a olympijské hry.

Dlhonohá Adriana na ňu prišla sama s dosť utrápeným výrazom na tvári, čo opäť vyvolalo úvahy o kríze vzťahu s Christianom Karembeuom (35). Alebo žeby krásku trápilo niečo iné?

Neutíchajúce reči o kríze v manželstve Adriany Sklenaříkovej a Christiana Karembeua či dokonca špekulácie o možnom konci ich vzťahu, ktorý by vyvrcholil rozvodom, jej zrejme dávajú poriadne zabrať. Dôkazom toho sú Adrianine fotografie z nedávnej premiéry filmu Asterix a olympijské hry, na ktorých je vidieť, že čosi naozaj nie je v poriadku. Adrianu všetci poznáme v plnej nádhere žiariacu šťastím. Francúzsky fotograf ju však tentoraz pristihol s úplne odlišným výrazom tváre. Topmodelka stále nechce priznať, že by prežívala doma krízu. „Píšte si, čo chcete,“ odkázala pred niekoľkými dňami Novému Času prostredníctvom svojho manažéra.

Otázka, čo ju naozaj trápi, však zostáva nezodpovedaná, a tak sa v zahraničných médiách dokonca objavujú špekulácie o tom, že je smutná preto, lebo sa jej už veľmi dlhý čas nedarí otehotnieť. Aj aférka s francúzskym producentom Gérardom Kadocheom (42), ktorý sa prezentuje ako jej blízky priateľ, jej spôsobila doma množstvo problémov a dokonca vyvrcholila fyzickým konfliktom medzi jej manželom a údajným milencom.

Možno však bola Adriana smutná len preto, že ju na premiére nesprevádzal jej muž, ktorý mal v tom čase pracovné povinnosti v Ženeve. Na odpovede na tieto otázky si asi ešte budeme musieť počkať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu