Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Sklenaříková v Asterixovi: Na Slovensko sa vybodla!

Adriana Karembeu-Sklenaříková odpremiérovala film aj vo Francúzsku na veľkolepej slávnosti. Zobraziť galériu (3)
Adriana Karembeu-Sklenaříková odpremiérovala film aj vo Francúzsku na veľkolepej slávnosti. (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - Pre dlhé nohy topmodelky Adriany Karembeu-Sklenaříkovej (36) je už Slovensko primalé! Kráska hranice rodnej krajiny už tak prerástla, že včera ju obišla aj pri propagácii svojho nového filmu.

Modelka, ktorá propagovala snímku Asterix a olympijské hry po celej Európe, si na slovenskú premiéru čas nenašla. Dala prednosť Amerike.

Najdrahší európsky film Asterix a olympijské hry Slovákov zaujíma predovšetkým preto, že vedľajšiu rolu si v ňom strihla svetoznáma rodáčka Adriana Karembeu-Sklenaříková. Márne však dúfali, že ju uvidia na celoslovenskej premiére, ktorá bola včera večer v Bratislave. Kým Adriana svojou prítomnosťou zdobila premiéry filmu v celej Európe, na Slovensko neprišla. „Je pracovne zaneprázdnená. Teraz má letieť na premiéru do USA,“ vysvetlil Sklenaříko- vej manažér Miro Šimonič. „Pôvodne sme plánovali aj Bratislavu, Prahu a Buda- pešť, ale nedá sa to časovo stihnúť,“ ospravedlňoval modelku Šimonič.

Kráska sa tak objavila a objaví vo Francúzsku, Grécku, Nemecku, Poľsku, Španielsku a Taliansku, ale doma nie. Šimonič popiera, že by modelka robila „trucpodnik“ pre fámy o manželskej kríze s futbalistom Christianom Karembeuom. Práve tie ju totiž v poslednom čase na rodnom Slovensku zviditeľňujú.

Prečo nás teda obišla? Šimonič mal pre jej výber obchodnícke vysvetlenie. „Nemyslím si, že by mala na Slovensko kvôli tomu ťažké srdce. Len nepotrebujú byť v médiách (Sklenaříková s manželom, pozn. red.). Tým nepredajú ani viac CD, ani kníh. Slovensko nie je vec, ktorá by pre nich bola finančne...“ nedokončil, no veľavravne naznačil fi nančnú nezaujímavosť maličkého Slovenska Šimonič.

Porovnávať Slovensko s obrovským filmovým trhom Ameriky by však zrejme nikomu ani nenapadlo. Len to, že Slováci by možno radi naživo videli svoju najkrajšiu rodáčku...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu