Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Adriana Karembeu-Sklenaříková: Rozvádza sa?!

Adriana na premiére filmu žiarila, ale bez manžela. Zobraziť galériu (3)
Adriana na premiére filmu žiarila, ale bez manžela. (Zdroj: Profimedia)

PARÍŽ/BRATISLAVA - Chýry o jej rozpadávajúcom sa manželstve mala zachrániť premiéra jej nového filmu Asterix a Olympijské hry. Všetci očakávali, že krásna modelka Adriana Karembeu-Sklenaříková (36) sa na nej objaví ruka v ruke s manželom Christianom Karembeu (35). To sa však nestalo a reči o kríze v ich vzťahu sa len pritvrdili. Zahraničné médiá dokonca špekulujú o rozvode!

Adrianin manažér Miro Šimonič sa snažil futbalistovu neprítomnosť na premiére Adrianinho filmu vysvetliť najskôr takto: "Chris bol na charitatívnom zápase v Abu Dhabi." Neskôr sa však opravil. "Bol na benefičnom zápase v Ženeve. On má svoju prácu, svoju kariéru. Adriana má zas svoju. Bola tam sama - a čo?" reagoval už podráždene modelkin manažér. Ani samotná Adriana nemieni svoj vzťah pretriasať na verejnosti. "Nemám k tomu čo povedať," odkázala stručne Novému Času.

O údajnom mileneckom vzťahu Adriany a francúzskeho producenta Kadocha (43) sa v médiách špekuluje už niekoľko mesiacov. Dlhonohej kráske sa ich doteraz nepodarilo vyvrátiť. Olej do ohňa prilialo aj to, že na premiére filmu Asterix a Olympijské hry sa ukázala sama ako prst - bez manžela...

Adriana je z klebiet okolo svojej osoby už poriadne otrávená. "Dohodli sme sa, že nebudeme komunikovať s médiami. Adriana nemá dôvod spovedať sa vám," povedal Novému Času modelkin manažér Miro Šimonič. Adriana sa otázkam o svojom vzťahu nevyhla ani na samotnej premiére, ktorá bola 13. januára v Paríži. Francúzsky novinár ju tam oslovil s otázkou o jej vzťahu, ona ho však s úsmevom odbila: "To je iný príbeh..." České médiá však neváhali priniesť obrovské titulky: Rozvod!

Dlhonohej kráske sa počas večera venovala herecká legenda Alain Delon, ktorý vo filme hrá Cézara. Ten s ňou po celý čas konverzoval a nahradil tak chýbajúceho modelkinho manžela. Svetové médiá modelku už niekoľkokrát spojili s francúzskym producentom Gérardom Kadochom (42). Stalo sa tak potom, čo sa na verejnosť dostala fotografia, ako jej v aute bozkáva prsty na nohách. Ani vtedy, ani teraz nechce Adriana nikoho presviedčať o skutočnej pravde. Naďalej zaryto mlčí...

Rozhovor medzi Adrianou a francúzskym novinárom:

Redaktor: V tomto filme je vaším manželom malý starý muž. Čo sa stalo?
Adriana: Ale je to veľmi obetavý muž, veľmi nežný, dáva mi veľa lásky, tak to je ten dôvod.
Redaktor: Hovoríte o Simovi (Sim je starý herec, Adriana hrá Madam Agecanonix, jeho manželku), nie o svojom manželovi?
Adriana: Samozrejme!
Redaktor: A váš manžel? Prečo tu nie je s vami?
Adriana: To je iný príbeh... To nemusím vysvetľovať, vieme to, vieme to, to je niečo iné..
zdroj: www.rtlinfo.alinfini.be
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu