Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Dara Rolins: Strach zo zámeny malej Laury!

Šťastný otec Matěj Homola si svoju princeznú takto pekne podpísal. Zobraziť galériu (37)
Šťastný otec Matěj Homola si svoju princeznú takto pekne podpísal. (Zdroj: ČTK)

PRAHA - Predstavila svetu svoje zlatíčko! Speváčka Dara Rolins (35), ktorá v utorok za dramatických okolností porodila cisárskym rezom svoju prvorodenú dcérku Lauru, ju dva dni po pôrode ukázala celému Slovensku.

Hrdý otec dievčatka Matěj Homola, líder skupiny Wohnout, si dcérku krátko po narodení o 21.15 hod. pozorne podpísal. Sám, nenechal to ani na sestričky. Zrejme sa po nedávnom škandále, keď v Čechách zamenili deti a prišlo sa na to až po niekoľkých mesiacoch, bál, aby sa jemu a Dare nestalo to isté. A tak si to vlastnoručne poistil. Prvorodenému potomkovi napokon hudobník nedal len svoje priezvisko, ale vybral aj meno - Laura.

Dva dni po dramatickom pôrode prehovorila o okolnostiach utorkového nočného zákroku aj samotná speváčka: „Okolo piatej hodiny som si po prechádzke napustila horúcu vaňu, ktorá pravdepodobne uviedla veci do pohybu. Keď sa pauzy medzi kontrakciami začali skracovať, vyrazili sme s Matějom smer pôrodnica.“ Do nemocnice zakrátko dorazila aj Darina manažérka a kamarátka Eva Skallová, ktorá mala na telefóne ďalšiu oporu, speváčkinu sestru Janku. „Aby pán doktor predišiel komplikáciám, dal prednosť cisárskemu rezu. Pupočná šnúra a kontrakcie uberali Laure vzduch. Sme tí najšťastnejší rodičia pod slnkom, máme krásnu a zdravú Lauru,“ napísala médiám speváčka, ktorej prvá otázka po pôrode znela: „Má všetko?“ Jej priateľ Matej čerstvú mamičku hneď uistil: „Neboj, má. Je krásna.“ Dcérka popovej divy vážila po pôrode v pražskej nemocnici 2,80 kilogramu a merala 49 centimetrov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu