Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Dara Rolins: Dráma pri pôrode - malá Laura sa takmer udusila

Dara Rolins Zobraziť galériu (23)
Dara Rolins (Zdroj: Nový Čas)

PRAHA - Ešte ráno v deň pôrodu lekári počítali, že prvorodené dieťa Dary Rolins príde na svet počas víkendu. Všetko sa však zvrtlo v jedinej sekunde! Keď Dara pocítila prvé kontrakcie, doktori zistili, že dievčatku uberajú kyslík.

Speváčka sa vzápätí ocitla na pôrodnej sále, kam sa onedlho dostavil aj jej priateľ Matěj Homola. Najmedializovanejšia mamička v Česku i na Slovensku porodila štyri dni po termíne v utorok vo večerných hodinách cisárskym rezom svoje prvé dieťatko. „Nebolo to v pláne, ale pán doktor nakoniec radšej pristúpil k cisárskemu rezu, pretože malej sa nepáčili pôrodné sťahy a hrozilo, že by sa mohla začať dusiť,“ priblížila priebeh pôrodu speváčkina manažérka Eva Skallová, ktorá je tiež v druhom stave.

Otec Matěj Homola, frontman kapely Wohnout, sa pritom Laure postaral nielen o priezvisko, ale nakoniec aj o krstné meno. Ako novopečení rodičia prezradili, po Dariných návrhoch mien Matylde a Hugo si slovo vzal práve Matěj a vyhrala Laura. Čerstvý otecko bol dokonca aj pri pôrode, hoci popová diva tvrdila, že jej bude stačiť, keď s ňou bude tesne pred ním.

Kapela Wohnout, ktorá je v týchto dňoch na turné, však mala práve krátku pauzu, a tak Matěj bol nielen pri pôrode, ale strávil so svojimi dvoma dievčatami aj celý včerajší deň. Na svoju dcérku je aj náležite pyšný a hneď sa s ňou aj pochválil svojim fanúšikom: „Ahoj, ľudia! Som foter, mám krásne dievča Lauru, mama je v poriadku, skrátka dobre to dopadlo. To som vám chcel povedať už včera večer, ale nestihol som to, bol som sa s otcom, bratom, Karlom a ďalšími ľuďmi ožrať z radosti na kúpalisku. Vďaka za gratulácie!“

Ak bude všetko v poriadku, Dara by mala stráviť v nemocnici asi šesť dní. Po prepustení zrejme zamieri rovno do letného domu na Vyžlovku, kam sa nedávno presťahovala. Pre bábätko je tu prichystaná moderná a vkusná izbička v bielej farbe. V blízkosti Darinho domu býva aj jej sestra Jana s rodinou, ktorá čerstvej mamičke bude naporúdzi.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu