Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Demi Moore: Mladosť si udržiava pomocou pijavíc!

Demi Moore Zobraziť galériu (11)
Demi Moore (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Herečka Demi Moore (45) sa v záujme večnej mladosti nebojí ani krvi ani bolesti. Hollywoodska hviezda pravidelne podstupuje plastické operácie, aby vyzerala stále ako tridsiatnička. Teraz prezradila, že si obľúbila omladzovaciu kúru, pri ktorej jej rakúski experti na kožu prikladajú krvilačné pijavice.

Demi sa po rozvode s Bruceom Willisom vydala za hereckého kolegu Ashtona Kutchera (30), ktorý je do nej o 15-rokov mladší.

„Mám pocit, že som vždy vyhľadávala extrémne spôsoby, ako zlepšiť svoju kondíciu a zdravie. Bola som v Rakúsku na očistnej kúre, ktorej súčasťou boli pijavice. Nie sú to močiarne pijavice, sú to trénované lekárske pijavice. Nie sú to žiadni primitívni mrchožrúti, hovoríme o veľmi výkonných krv sajúcich tvoroch,“ hovorí Moorová.

Demi jazdí do Rakúska za stredoeurópskymi pijavicami, ktoré poznajú aj naši predkovia z rybníkov a vodných nádrží. Pijavica lekárska je však dnes veľmi vzácny a chránený živočích.

„Zbavuje krv toxických látok, práve teraz sa cítim veľmi detoxikovaná… Sledujete, ako to rastie z vašej krvi, sledujete ako tučnie a tučnie. Potom, keď je už veľmi napitá vašou krvou, tak sa nejako zroluje dole, ako keby spadla z baru,“ uviedla Moore v americkej televíznej talkshow Davida Lettermana.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu