Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Husárová a Žitný: Bude to hriešny tanec!

Spojenie Žitného a Husárovej do tanečného páru vraj malo byť prekvapením pre divákov markizáckej šou. Zobraziť galériu (47)
Spojenie Žitného a Husárovej do tanečného páru vraj malo byť prekvapením pre divákov markizáckej šou. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Osud či náhoda? Markizácky moderátor Rasťo Žitný (30) sa podľa informácií Nového Času čoskoro stane novým partnerom Miss 2007 Veroniky Husárovej (20). Zatiaľ oficiálne iba tanečným, v aprílovej markizáckej tanečnej šou Let´s Dance 2.

Dvojica sa však pred časom stretávala aj v súkromí a všetko nasvedčovalo, že sú skutočne pár. Je možné, že tanec opäť oživí ich vzájomnú vášeň? Z Rasťa Žitného a Veroniky Husárovej bude podľa zistení Nového Času v Let´s Dance 2 spoločný tanečný pár. Čerstvý držiteľ ceny OTO za spravodajstvo vystúpi v šou za celebrity, kým bývalá miss Slovensko, ktorá sa desať rokov venovala tancu, za tanečnú profesionálku. Husárová však spočiatku odmietla Novému Času potvrdiť, že jej partnerom bude práve Žitný. „Ja sa na to teším, ale v podstate to nepotvrdzujem, malo to byť také prekvapenie. A už spolu aj nacvičujeme,“ zmätene zareagovala Veronika. Žitný sa k tomu pre zmenu odmietol vyjadriť úplne: „Nebudem to komentovať“ Napriek zahmlievaniu sa však dvojica už dlhší čas pozná takmer dokonale.

Zoznámili sa vlani v apríli počas galavečera Miss Slovensko, no zblížili sa až o pár mesiacov. Obaja prežívali ťažké životné obdobie - Žitný sa po piatich rokoch rozviedol s manželkou Katarínou a Husárová ukončila štvorročný vzťah s priateľom Jurajom. A práve v tom období našli oporu jeden v druhom. Začali sa pravidelne stretávať a trávili spolu čoraz viac času. V septembri sa spolu objavili na otvorení tanečnej školy, o pár dní neskôr si vyšli na spoločný obed a onedlho bok po boku prišli aj na automobilové preteky. Všetko nasvedčovalo, že sú novým párom slovenského šoubiznisu. No po medializácii ich vzťahu sa Veronika vrátila k svojmu priateľovi. „Moje problémy s Jurom som vyriešila, sme spolu a som šťastná,“ prezradila brunetka v stredu v online rozhovore na portáli bleskovky.sk. Ktovie, či ich vzájomné city opäť neožijú počas štvrťročného účinkovania v Let´s Dance...

30. 9. 2007
Nový Čas prvýkrát pristihol dvojicu v septembri na spoločnom obede.
Husárová a Žitný: Bude
Zobraziť galériu (47)
 (Zdroj: Nový Čas)


Husárová a Žitný: Bude
Zobraziť galériu (47)
 (Zdroj: Nový Čas)


Aj ich dala Let´s Dance dokopy

Husárová a Žitný: Bude
Zobraziť galériu (47)
Marianna Ďurianová a Jan Novotný
Ich láska prepukla počas prvej série Let´s Dance. Marianna bola síce vtedy vydatá za českého moderátora Libora Boučka, ale rozviedla sa. S Novotným vydržala rok, dvojica sa rozišli koncom minulého roka.
Husárová a Žitný: Bude
Zobraziť galériu (47)
Barbora Jančinová a Juraj Bača
Aj keď iba na chvíľu, šou spojila aj kajakára a tanečnicu. Nový Čas v novembri 2006 pristihol Baču pri vášnivom bozkávaní sa s jeho tanečnou partnerkou Barborou Jančinovou. „Jedna pusa pre mňa neznamená vzťah,“ povedal vtedy Bača.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu