Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Misska Veronika Husárová: Zbavila sa priateľa

Veľká láska Veroniky a Juraja sa skončila pravdepodobne aj pre úspech úradujúcej miss. Zobraziť galériu (2)
Veľká láska Veroniky a Juraja sa skončila pravdepodobne aj pre úspech úradujúcej miss.

BRATISLAVA - Potvrdené! Miss Slovensko 2007 Veronika Husárová (20) po štyroch rokoch randenia odkopla priateľa Juraja.

Stačilo jej pol roka v šoubiznise, aby zistila, že jej frajer nie je muž, o akom snívala. „Konečne,“ tvrdia mnohí neprajníci, ktorí za ich rozchodom vidia iného chlapa.

Vzťah medzi Veronikou a jej priateľom sa naštrbil ešte v apríli, keď sexica získala titul Miss Slovensko 2007. „Bojím sa o Juraja, žiarlil aj predtým a bude aj naďalej. Bude to pre nás veľká skúška,“ vyhlásila Veronika.

Už nikdy to nebolo ako predtým. „Išlo to s nimi dolu vodou. Juraj nezniesol Veronikinu pracovnú vyťaženosť a okrem toho na ňu žiarlil ako pes. Ona to už nemohla zniesť a tak mu pred mesiacom dala kopačky,“ prezradila Novému Času Husárovej blízka kamarátka.

Veronika však o rozchode mlčí ako hrob. „Nebudem sa k tomu vyjadrovať. Až keď prídem z Číny,“ odkázala misska, ktorá včera odletela reprezentovať Slovensko na svetovú súťaž krásy Miss World.

Neprajníci však tvrdia, že za rozchodom štvorročného vzťahu stojí nový muž. Veronika sa už niekoľkokrát objavila v spoločnosti markizáckeho moderátora Rasťa Žitného (30).

Pred mesiacom ich Nový Čas prichytil na otvorení tanečnej školy, potom na pracovnom obede a spolu prišli aj na automobilové preteky. Veronika v tom čase tvrdila, že s Rasťom sú iba kamaráti a za súčasného priateľa by ho nevymenila. Klamala?

Misska Veronika Husárová: Zbavila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Nový Čas)

Už odletela

Miss Slovensko 2007 Veronika Husárová včera odletela do Číny, kde bude celý mesiac reprezentovať Slovensko na svetovej súťaži krásy Miss World. Na viedenské letisko Schwechat sa s ňou prišli rozlúčiť nielen rodičia, ale aj jej mladšia sestra Kristínka. Chýbal iba jej expriateľ Juraj, s tým sa už však na verejnosti pravdepodobne neukáže.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu