Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Justin Timberlake: Madonna ma pichala do zadku

Justin Timberlake Zobraziť galériu (12)
Justin Timberlake (Zdroj: keystone)

LONDÝN - Spevák Justin Timberlake vyhlásil, že spolupráca s kráľovnou popu na jej novom albume bola plná najrôznejších prekvapení. Keď bol unavený, pribehla Madonna s injekciou a a americkému popovému idolu zavelila: Nohavice dole!

A talentovaný hudobník dostal injekciu do zadku. Takmer 50-ročná speváčka vitamín B12 používa dosť často a sama ho pichala hercom pri nakrúcaní svojho režijného debutu.

Justin súhlasil, že si nechá vitamínovú bombu pichnúť, domnieval sa však, že Madonna zavolá lekára, ktorý mu ju podá. „Odišla, aby si priniesla vrecúško s injekciami B12 a povedala: ‘Zhoď si ich.’ Nevedel som, čo na to povedať, takže som si hneď spustil nohavice. Dala mi injekciu do zadku a pozrela sa na mňa a povedala: ‘Krásne vypracovaný zadok.’ To bol jeden z najúžasnejších dní môjho života,“ tvrdí Timberlake.

„Všetko, čo Justin povedal, je v podstate pravda, ale ja som mu nepovedala: ‘Zhoď si ich.’ Povedala som: „Daj si dole nohavice.’ Viete, som šialená perfekcionistka,“ uviedla k Justinovmu komentáru Madonna. Jej nový album Hard Candy vyjde koncom apríla tohto roku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu