Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Paul McCartney: Stiahnite si pesničku, potrebujem na alimenty

Paul sa teraz nemusí báť bankrotu, pomôžu mu iTunes.
Paul sa teraz nemusí báť bankrotu, pomôžu mu iTunes. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Už coskoro by na hudobnom serveri iTunes mali byť prístupné všetky nahrávky Beatles. Po niekoľkých rokoch sa konečne odstránili všetky právne prekážky a tak Paul McCartney, Ringo Star a dediči Johna Lennona a Georgea Harrisona môžu s firmou Apple podpísať zmluvu na 200 miliónov libier (8,5 miliardy Sk, 263 miliónov €)!

V nedávnych rozhovoroch správy o tomto projekte potvrdil aj sám Paul McCartney: „Bude to čoskoro, je to priorita.“ Podľa médií by sa tak mohlo stať do niekoľkých mesiacov. Umiestnenie piesní Beatles na internete prichádza pre 65-ročného Paula vo chvíli, keď má súd ukončiť jeho rozvod s Heather Mills (40).

Nie je však vylúčené, že Heather, s ktorou Paul žil štyri roky a má s ňou malú dcérku, zvýši teraz svoje nároky na finančné odškodné. Odhaduje sa, že súd priklepne Heather 20 až 30 miliónov libier. Ostro sledované rozvodové konanie pokračuje v Londýne o týždeň. Zisk budú mať aj stávkové spoločnosti - tie už teraz uzatvárajú stávky na to, ktorá z piesní Chrobákov bude najsťahovanejšia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu