Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Televízne moderátorky Markízy: Patrick, drž sa!

TOM 2005 - Bratislava: Zľava: Oľga Dúbravská, Hana Šimková, Patrick Swayze, Nora Krchňáková a Erika Barkolová. Zobraziť galériu (3)
TOM 2005 - Bratislava: Zľava: Oľga Dúbravská, Hana Šimková, Patrick Swayze, Nora Krchňáková a Erika Barkolová.

BRATISLAVA - Americký herec Patrick Swayze (55) bol azda najslávnejšou hollywoodskou hviezdou, ktorá kedy Slovensko navštívila. Pred dva a pol rokom zahviezdil v Bratislave na odovzdávaní cien TOM 2005.

Správa o tom, že lekári mu diagnostikovali rakovinu pankreasu a údajne pomaly zomiera, šokovala všetky moderátorky, ktoré mali šancu hviezdu Hriešneho tanca stretnúť.

Oľga Dúbravská (36)

- Vďaka jeho najslávnejšiemu filmu som získala pozitívny vzťah k tancu. Sledovala som jeho kariéru a správa o jeho zápase so smrteľnou chorobou ma šokovala. Uvedomila som si, že život sa nám môže naozaj rýchlo a nečakane od základu zmeniť.

Hana Šimková (29)

- Nepôsobil vôbec namyslene, rozprával sa so všetkými, tancoval a získal si naše sympatie. Odvtedy ho vnímam ako príjemného a inteligentného človeka s veľkým srdcom. To, že mu diagnostikovali zákernú chorobu, mi je veľmi ľúto. Držím mu palce, aby sa vyliečil.

Nora Krchňáková (38)

- Patrik je šarmantný muž, ktorý mal po celý večer veľmi dobrú náladu. Želám mu, aby boj so zákernou chorobou vyhral a nakrútil ešte veľa úspešných filmov.

Erika Barkolová (30)

- Uznávala som ho už ako dieťa. Prezentoval sa ako veľmi milý a charizmatický človek a dokonca ma i povyzvŕtal na parkete. Informácie o tom, že bojuje s rakovinou, ma zaskočili. Keby som ho osobne nespoznala, asi by ma to až tak nevzalo. Ale verím, že sa z toho dostane a ešte si niekedy zatancujeme.

Televízne moderátorky Markízy: Patrick,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)

Aneta Dočekalová-Parišková (35)

- Správa o tom, že zomiera, bola hrozná. Bol mojím idolom z ranej mladosti a na TOM-ovi pôsobil veľmi sviežo a príjemne. Aj keď prvé informácie zneli dosť hrozivo, tak verím tomu, že nádej zomiera posledná a preto mu držím palce.




Televízne moderátorky Markízy: Patrick,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)

Martina Šimkovičová (36)

- Odovzdával mi cenu TOM 2005 a bolo veľmi príjemné stáť v bezprostrednej blízkosti takej hviezdy. Správy o jeho chorobe ma dosť nepríjemne prekvapili. Veď vyzeral byť plný života, a preto sa mi nechce veriť, že je na tom až tak zle.


Odkazy zahraničných hviezd Swayzemu: Patrick, nevzdávaj sa! >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu