Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Patrick Swayze: Kvôli rakovine zrušil nakrúcanie

Patrick Swayze Zobraziť galériu (10)
Patrick Swayze (Zdroj: ČTK)

LOS ANGELES – Správy, že Patrick Swayze (55) umiera, vystriedalo oficiálne vyhlásenie jeho hovorcu, že choroba nemusí byť smrteľná a herec sa aj naďalej venuje svojim pracovným povinnostiam.

Teraz však toto tvrdenie podkopali hollywoodski producenti, ktorí novinárom oznámili, že Swayzeho z poslednej filmovej úlohy stiahli a nahradí ho kolega John Michael.

Herec sa mal objaviť v role homosexuálneho inštruktora roztlieskavačiek v romantickej komédii Fired Up!, ale pred tromi týždňami vraj odstúpil od zmluvy.

V stredu 5. marca Swayzeho hovorca potvrdil: „Hercovi Patrickovi Swayzemu diagnostikovali rakovinu slinivky a v súčasnosti podstupuje liečbu. Patrick pokračuje vo svojom bežnom dennom režime, vrátane práce na pripravovaných projektoch.“

Aká vážna je choroba a aká úspešná je chemoterapia, vie len samotný Patrick. Všetci jeho blízki a fanúšikovia dúfajú, že nakoniec chorobu porazí a bude žiť. Ku vzniku choroby herec možno prispel aj sám, v minulosti sa utápal v alkohole v posledných rokoch fajčil až tri škatuľky cigariet denne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu