Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Jennifer Lopez predá prvé fotky dvojčiat za 6 miliónov dolárov

Jennifer by mala porodiť už každú chvíľu. Zobraziť galériu (4)
Jennifer by mala porodiť už každú chvíľu. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES – V prepočte na 136 miliónov korún (cca. 4 milión €) si cení prvé obrázky svojich dvojčiat herečka a speváčka Jennifer Lopez. Toľko jej musí zaplatiť americký denník či magazín, ktorý chce ako prvý vydať rozhovor a exkluzívne zábery bábätiek po pôrode.

Jennifer je už v tejto chvíli v pôrodnici a dvojčatá môžu prísť na svet každú chvíľu. Magazín People vraj vyjednáva, že práva k prvým záberom bábätiek kúpi. Herečka s manželom Marcom Anthonym ale požaduje za exkluzivitu štyri až šesť miliónov dolárov.

„Nebudem tieto jednotlivé obrázky nijako komentovať. Ale čitatelia musia vedieť, že pokiaľ existuje nejaká významná fotka, dieťa, svadba alebo dôležitá životná udalosť, magazín People je tým, kde tieto obrázky vždy nájdu. Táto pozícia musí byť neustále posilňovaná. Existuje biznis s krátkodobým výhľadom a existuje biznis tiež s dlhodobým výhľadom,“ uviedol šéfredaktor magazínu People Larry Hackett.

Poslednou novinkou na stránkach tohto časopisu boli fotky čerstvej mamičky Christiny Aguilery a jej chlapček Maxa. Tá si za fotky pripísala na účet jeden milión dolárov (v prepočte 22,6 miliónov slovenských korún, cca. 680-tisíc €). Angelina a Brad pred dvomi rokmi za prvé fotky biologickej dcéry Shiloh Nouvel získali od magazínu Hello štyri milióny dolárov (viac ako 90 miliónov korún, cca. 2,7 miliónov €). Peniaze darovali na pomoc deťom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu