Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Harry Potter strávil Valentína s Hermionou

Emma (Hermione) a Daniel (Harry) vo filme Harry Potter. Zobraziť galériu (22)
Emma (Hermione) a Daniel (Harry) vo filme Harry Potter.

LONDÝN – Daniel Radcliffe sa nedávno rozišiel so svojou priateľkou Laurou O’Tool. Ale napriek tomu sviatok všetkých zamilovaných neoslavoval sám. Na rande pozval kolegyňu z Harryho Pottera Emmu Watson, predstaviteľku Hermiony.

Tá rovnako nemala žiadneho adepta na bozkávanie a tak na West Ende v Londýne trávila s Danielom čas v krčme Imperial Amrs. Dvojica sa celý čas smiala a objímala. „Každý si myslel, že je skvelé, že sa rozhodli tráviť Valentína spolu, najromantickejší deň v roku. Vyzerali ako zamilovaný pár, ktorý podľa všetkého má oči len jeden pre druhého. Daniel a Emma prišli do podniku pomerne neskoro, okolo desiatej večer a sadli so von. Túlili sa k sebe, aby sa vzájomne zohriali,“ prezradil zdroj britskému Daily Mirror.

Zatiaľ čo Daniel sa vraj veľmi neschovával, Emma si zakrývala tvár šálom. „Emma sa stále dívala cez plece, nechcela, aby ju niekto spoznal. Keď si ľudia začali tento pár všímať, zabalila si hlavu do šálu, aby jej bolo vidieť iba oči. Danielovi to ale pripadalo komické a začal sa hystericky smiať. Strávil celý večer chichotaním ako zamilovaný teenager,“ dodal zdroj.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu