Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bartošová: Nočná mora organizátorov!

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (18)
Iveta Bartošová

PRAHA - Česká speváčka Iveta Bartošová (41), ktorá v sobotu skolabovala pred galavečerom Platňa roka, príliš neprekvapila. Organizátorov rôznych vystúpení „vypiekla“ totiž už veľakrát. „Niekoľkokrát neprišla na vystúpenie bez udania dôvodu a narýchlo to musel hasiť Štaidl,“ prezradil človek, ktorému sa dodnes zo spolupráce s Bartošovou ježia vlasy.

Po sobotňajšej kauze sa čoraz častejšie začínajú ozývať hlasy o tom, že speváčka je a vždy bola nespoľahlivá. „Bola to nočná mora. Nikto Ivetu Bartošovú nedokázal donútiť, aby splnila svoje záväzky. Bola to stávka do lotérie. Zaspieva, alebo nie? To sme mohli len hádať,“ prezradil producent, ktorý už nechce mať so speváčkou nič spoločné.

Iveta podľa neho dokázala už pred ôsmimi rokmi povedať deň pred koncertom „nie“! „Štaidl potom horúčkovito hľadal náhradu, boli to nervy.“ Rovnako ako pred rokmi sa Iveta zachovala aj v sobotu na podujatí Platňa roka. Dlho avizovaný návrat sa nekonal. Jej manažér Ivan Rössler však včera speváčku bránil: „Iveta bojovala v posledných dňoch s virózou a hlasovými ťažkosťami. Prežívala stavy paniky a úzkosti.“ V súčasnosti je Bartošová hospitalizovaná na neznámom mieste.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu