Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Bartošová v relácii TV Markíza: Azda nesklamem!

Zvládne Iveta sobotňajšie vystúpenie na Markíze? Zobraziť galériu (16)
Zvládne Iveta sobotňajšie vystúpenie na Markíze?

BRATISLAVA - Príde či nepríde? Česká speváčka Iveta Bartošová (41) sa po protialkoholickej liečbe na psychiatrii chystala na veľkolepý návrat. Vydržalo jej to však krátko.

Po úvodných koncertoch začala opäť rušiť svoje vystúpenia. Už túto sobotu prisľúbila účasť v relácii Slovensko – udalosti - emócie 2007! na Markíze. Nájde dostatok síl vystúpiť?

Speváčka po úvodných koncertoch začala tento týždeň rušiť jedno vystúpenie za druhým. Vzápätí sa objavili špekulácie, že vyliečená hviezda je opäť na dne. Bartošová preto včera novinárom poskytla ospravedlnenie od lekára. "Bolo mi zle, nezvládla by som to," tvrdí Bartošová.

Sobotňajšiu účasť v Markíze však Bartošová doteraz neodmietla. „Iveta Bartošová by mala v evente 2007! zaspievať jednu pieseň a moderátor s ňou urobí krátky rozhovor," tvrdí hovorkyňa TV Markíza Oľga Dúbravská. Markíza zatiaľ verí, že v relácii vysielanej naživo speváčka vystúpi. "Jej manažér nám prisľúbil, že urobí všetko pre to, aby speváčka svoje vystúpenie mohla absolvovať," dodáva Dúbravská.

Samotná speváčka verí, že v relácii Slovensko – udalosti - emócie 2007! nesklame. "Už sa mám o niečo lepšie. V sobotu mám vystúpiť v priamom prenose na Markíze, tak azda už budem zdravá," tvrdí Bartošová, ktorú mali tentoraz potrápiť tráviace ťažkosti.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu