Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Bartošová sa vracia na vrchol: Do Vianoc najazdím 5 000 kilometrov!

Iveta zožína úspech za úspechom. Z utorkového koncertu na pražskom Žofíne odchádzala so širokým úsmevom a kyticou kvetov.
Iveta zožína úspech za úspechom. Z utorkového koncertu na pražskom Žofíne odchádzala so širokým úsmevom a kyticou kvetov. (Zdroj: BLESK)

PRAHA/BRATISLAVA - Česká speváčka Iveta Bartošová (41) sa vracia na vrchol. Celý december ju čaká turné na Slovensku a niekoľko dôležitých koncertov. Zastaví sa až na Štedrý deň.

Na ten sa však mimoriadne teší, veď to bude prvý veľký sviatok po jej návrate z liečebne. A ako ho strávi?

Iveta Bartošová je zasa šťastná! Ťažko skúšaná speváčka, ktorá posledný rok zápasila s antidepresívami a alkoholom, je už úplne vyliečená a fit. A pracovné ponuky sa jej len tak hrnú. Pred týždňom vystúpila na benefičnom koncerte na Žofíne, ktorý by sa dal označiť za Ivetin profesionálny návrat. „Po takej dlhej pauze som mala trochu strach a bola som nervózna. V takejto situácii vám môžu zlyhať hlasivky. Avšak kolegovia a predovšetkým publikum ma tak krásne prijali späť, že sa všetko podarilo. Zažívam teraz nádherné pocity,“ povedala Novému Času Iveta bezprostredne po koncerte na Žofíne. O prichádzajúcom úspechu Bartošovej svedčí aj prestížne turné po Slovensku s kapelou Cigánski diabli, ktoré v týchto dňoch absolvuje. „To turné potrvá až do Vianoc. Vystúpime v Bratislave, Prešove, Košiciach, Žiline i Trenčíne. Spolu najazdím takmer päťtisíc kilometrov,“ dodala šťastná Iveta s tým, že ju na Slovensku čaká aj niekoľko nakrúcaní pre televízie.

Popri tom si však nájde čas aj na zhadzovanie kilogramov, ktoré nabrala v psychiatrickej liečebni. Štyrikrát v týždni sa potí v posilňovni, aby sa časom zmestila do svojej pôvodnej veľkosti.

A ako sa Iveta pripravuje na Vianoce? „Darčeky ešte nemám, budem ich kupovať počas prestávok medzi kocertmi na Slovensku. Stihla som už ale vyzdobiť dom. Dokonca mi v obývačke stojí náš svietiaci sob, ktorému do saní vkladáme darčeky,“ pochválila sa Bartošová, ktorá Štedrý deň stávi so synom Arturom a priateľmi. „Určite nehrozí, že by sme boli s Arturom sami,“ uzavrela spokojná Iveta.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu