Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vilma Jamnická po úraze hlavy: Už je doma z nemocnice

Vilma Jamnická Zobraziť galériu (8)
Vilma Jamnická

BRATISLAVA - Známa herečka a astrologička Vilma Jamnická (101), ktorá koncom januára utrpela úraz hlavy a bola hospitalizovaná v nemocnici, je už od pondelka doma.

Po dvoch týždňoch na neurológii sa teraz zotavuje v domácom prostredí obklopená starostlivosťou a láskou najbližších.

Najstaršej slovenskej herečke sa nehoda stala doma. "Pani Jamnická utrpela úraz hlavy a skončila na chirurgii. Mala aj isté zmeny v cievach, ktoré spôsobovali komplikácie pri dokrvovaní mozgu," povedal po nehode Novému Času známy neurológ profesor Pavol Traubner. Zdravotný stav Vilmy Jamnickej vraj nebol až taký vážny, no pre jej vysoký vek si ju v nemocnici nechali na pozorovanie dlhšie. Teraz je však už opäť doma.

"Ešte v nedeľu sme ju boli navštíviť. Priniesli sme jej zákusky a kávičkovali sme na nemocničnej chodbe. A v pondelok ju prepustili domov," prezradila Novému Času jedna z herečkiných priateliek. Pani Vilma vraj bola v nemocnici mimoriadne obľúbená. "Pacienti za ňou chodili a pýtali si od nej autogram. Aj sestričky ju chválili, že je veľmi trpezlivá pacientka," dodáva Jamnickej priateľka.

Pani Vilma sa domácemu prostrediu neskutočne teší. "Teší sa, že je doma a má sa dobre," doplnila jej kamarátka, ktorá ju denne navštevuje. "Teraz oddychuje. Občas číta, no ako sama hovorí, aj mlčanie jej dáva silu," uzavrela priateľka obľúbenej herečky.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu