Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tajný zoznam mileniek Karla Svobodu!

Kniha Téma na román lebo Causa Karel a Vendula otvorene opisuje vzťah Karla Svobodu a jeho manželky Venduly so všetkým, čo k životu patrí. Zobraziť galériu (6)
Kniha Téma na román lebo Causa Karel a Vendula otvorene opisuje vzťah Karla Svobodu a jeho manželky Venduly so všetkým, čo k životu patrí. (Zdroj: BLESK)

PRAHA - Tajný denník začal vydávať svoje tajomstvá! Legendárny skladateľ Karel Svoboda († 68) si ešte počas života písal tajný denník, ktorý obsahuje zoznam jeho mileniek, ktoré prešli jeho posteľou.

Okrem neznámych žien sú medzi nimi mnohé známe herečky a speváčky! Nový Čas získal ukážky z knihy Téma na román alebo Causa Karel a Vendula, ktoré obsahujú pikantné detaily zo Svobodovho denníka.

Obávaný tajný denník je malý nenápadný červený diár, ktorý mával Karel Svoboda na poličke vo svojej pracovni. Jeho obsah má aj teraz, takmer rok po skladateľovej samovražde, silu dynamitu. Niektoré manželstvá českých hviezd sa vďaka nemu doslova otrasú v základoch.

Ako sa zdá, Karel Svoboda bol nielen skvelý skladateľ, ale aj skvelý a náruživý milovník. A kvalitu svojich mileniek hodnotil práve vo svojom denníku. Ku každému menu dámy, ktorá s ním strávila noc, pripísal poznámky o tom, ako prebiehali sexuálne radovánky. "Ten notes bolo to jediné, čo som z Jevan, keď sa Karel zastrelil, hneď odniesla," priznáva Vendula v knihe Téma na román. Sama si totiž dobre uvedomuje nebezpečnosť tohoto dokumentu.

Spomienky na niektoré milenky Svoboda opísal v spomínanom románe a už vtedy tušil, že vyvolajú obrovský ohlas. "Tá kniha môže vyjsť až keď tu nebudem," povedal skladateľ pár mesiacov pred svojou smrťou. Karel Svoboda si totiž milenky vyberal predovšetkým z radov známych českých herečiek, speváčok a tanečníc, ktoré teraz žijú v spokojných partnerských vzťahoch. A na sex so Svobodom by najradšej zabudli. Teraz sa však boja odhalenia...

Malý červený denník je však neúprosný a po skladateľovej smrti odhalil zaujímavé mená. Jeho životom prešli desiatky žien. Medzi nimi aj Iveta Bartošová, Dáda Patrasová, Jitka Zelenková či Leona Machálková, ale aj mnohé iné. "Niekoľkokrát medzi nami niečo prebehlo, nebola v tom však žiadna zamilovanosť alebo vzťah, iba sex. Myslím, že mu išlo iba o čiarku do notesa," povedala v knihe Téma na román Dáda Patrasová.

Jitka Zelenková mala svojho času síce pomer so ženatým Ladislavom Štaidlom, ale to jej nebránilo v tom, aby si občas "nezaskočila" i za Svobodom. Jeho románik s Leonou Machálkovou sa už pred časom na verejnosti pretriasal. Jej spoločná dovolenka s Karlom a Vendulou bola výsadou, ktorú jej ostatné jeho milenky mohli len ticho závidieť...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu