Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Ponižovaná Vendula: Chcela som zabiť Leonu

Vendula Svobodová sa priznala, že pred siedmimi rokmi chcela Leonu zabiť. Zobraziť galériu (8)
Vendula Svobodová sa priznala, že pred siedmimi rokmi chcela Leonu zabiť. (Zdroj: BLESK)

PRAHA - Šoubiznisom lomcuje prezradený sex v trojici! Karla Svobodu, Venduly Svobodovej a Leony Machálkovej. Tá zúri a čaká sa, že sa v utorok na koncerte Kráľovnej muzikálov obe dámy pobijú.

„Pred siedmimi rokmi som chcela Leonu zabiť. Teraz už nie je dôvod,“ povedala Vendula. Stoický pokoj zachováva Vendula i napriek tomu, že ju Machálková obviňuje z prezradenia intímností milostného trojuholníka a hovorí, že na ňu Vendula hádže špinu. „Leona by nemala Vendulu osočovať. O tom vzťahu sme predsa vedeli všetci. Navyše Vendula nepotrebuje týmto spôsobom na seba upozorňovať. Keď je to už vonku, priznáva to. A to by mala urobiť i Leona,“ vyjadril sa Petr Muk.

Ten sa s Karlom Svobodom v posledných mesiacoch jeho života intenzívne priatelil. Vendula je nad vecou. „Som rada, že Leona spieva pre Kvapku. A ak proti mne niečo má, nech zavolá. Môj telefón určite pozná. Ja som nič neiniciovala a už ma to unavuje opakovať. Život je krátky,“ tvrdí Vendula. Pavel Vitek, ktorý na koncerte pre Kvapku tiež vystupuje, má rovnaký názor: „Kým je medzi Leonou a Vendulou niečo nevyriešené, mali by si to povedať medzi štyrmi očami.“

Celý český šoubiznis si myslí jediné“ Leona by sa mala k prezradenej „trojke“ postaviť čelom! Nič iné neostalo ani Vendule. Navyše, ako by asi bolo Leone, keby mala choré dieťa a jej partner by si „liečil“ rany milostnými hrami s inou, pri ktorých by musela asistovať?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu