Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Salma Hayek je najbohatšou manželkou Hollywoodu

Salma Hayek sa stala jednou z najbohatších žien Hollywoodu. Zobraziť galériu (26)
Salma Hayek sa stala jednou z najbohatších žien Hollywoodu.

LOS ANGELES – Herečka Salma Hayek sa vedela dobre vydať. Manželstvo s podnikateľom Françoisom-Henrim Pinaultom, predsedom konglomerátu PPR, sa totiž stala jednou z najbohatších žien v Kalifornii.

Mexická kráska s francúzskym miliardárom tvorí podľa týždenníka In Touch najbohatší pár v Hollywoode. 41-ročná Salma minuý rok v septembri porodila Pinaultovi dievčatko Valentinu Palomu. Tá je zatiaľ výlučnou dedičkou celého majetku svojho bohatého otca. Pinault je predsedom predstavenstva PPR, konglomerátu, ktorý vlastní luxuné módne značky Gucci a Yve Saint Laurent. Podľa odhadov jeho majetok dosahuje v prepočte približne 315 miliárd korún.

Manželia si majetok vedia náležito užiť. Obaja milujú luxus, takže za honosnú rezidenciu v kalifornskom Bel Air zaplatili ochotne 20 miliónov dolárov, v prepočte teda asi niečo okolo 450 miliónov korún.

Podľa magazínu In Touch patria medzi hollywoodskych miliardárov takisto páry Justin Timberlake s Jessicou Biel, Simon Cowell s Teri Seymour a Jessica Simpson s futbalistom Tonym Romom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu