Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Patejdl: Vila na Kolibe za 15 miliónov!

Vašo Patejdl Zobraziť galériu (2)
Vašo Patejdl

BRATISLAVA - Muzikantovi Vašovi Patejdlovi (53), ktorý onedlho zasadne do porotcovského kresla v markizáckej šou Elán je Elán, sa splnil sen o vlastnom dome.

V lukratívnej štvrti na bratislavskej Kolibe si kúpil menšiu vilu, ktorú si komplexne zrekonštruoval a už v nej aj býva s manželkou Alenou. Trhová hodnota jeho nového sídla sa odhaduje na 15 miliónov Sk!

Člen skupiny Elán, spevák, hudobník, skladateľ a autor najväčších hitov Vašo Patejdl dlhé roky býval s manželkou v byte neďaleko Hlavnej železničnej stanice v Bratislave. Prednedávnom však hluk vlakov vymenil za ticho rodinného domu v pokojnej časti na Kolibe. Patejdl priznal, že byt, v ktorom predtým s rodinou žil, by potreboval generálnu opravu, na ktorú si nevedel nájsť čas. Napokon to hudobník, ktorý sa onedlho s kolegami objaví v šou Elán je Elán, vyriešil radikálne - kúpou novej nehnuteľnosti.

Podľa informácií Nového Času za vilu zaplatil približne 12 miliónov korún a na jeseň sa pustil do rozsiahlej rekonštrukcie. Po nej trhová cena vilky vzrástla až na približne 15 miliónov! "Vašo nielenže dozeral na to, ako prebieha prestavba, ale mnoho remeselných prác si na dome urobil aj sám," prezradili na známeho muzikanta susedia z okolia.

Pre kúpu domu sa Patejdl rozhodol aj kvôli manželke. "Ajka vždy túžila po záhradke, alebo aspoň kúsku zeme, ktorý by mohla obrábať," povedal pre časopis Môj dom. Ich pozemok pri vile síce nie je rozsiahly, ale roboty okolo domu je vždy dosť. V čase našej návštevy bol Patejdl služobne v Česku, kde prepisoval partitúru muzikálu určeného pre Kóreu. Na chystanú markizácku šou sa však už veľmi teší, aj keď o konkrétnostiach je potrebné ešte diskutovať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu