Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Karel Gott sa tajne oženil!

Karel Gott si vzal dlhoročnú priateľku Ivanu Macháčkovú. Zobraziť galériu (4)
Karel Gott si vzal dlhoročnú priateľku Ivanu Macháčkovú. (Zdroj: ČTK)

LAS VEGAS - Český Zlatý slávik Karel Gott už nie je starým mládencom! Spevák sa vo veku 68 rokov na staré kolená po prvý raz v živote oženil.

Jeho vyvolenou sa v pondelok v americkom Los Angeles stala jeho dlhoročná priateľka, 31-ročná Ivana Macháčková, s ktorou má dvojročnú dcéru Charlotte Ellu a čakajú ďalší prírastok. O Gottovom sobáši informovala agentúra Bison & Rose. Meno legendárneho speváka zamestnalo české médiá už po druhý raz za jediný deň. Ráno totiž bulvárny denník Aha! ako prvý priniesol správu, že Gott bude v júni opäť - už po štvrtý raz - otcom.

Obrad sa konal 7. januára 2008 v kaplnke v Las Vegas o 16.30 hod miestneho času. „S ohľadom sa skutočnosť, že s Ivanou žijeme už sedem rokov pod jednou strechou a spoločne vychovávame našu dcéru Charlottu, som už dlhšiu dobu premýšľal o našej svadbe,“ povedal krátko po obrade Gott. Novomanželia sa zhodli, že svadbu určite oslávia so svojimi najbližšími a priateľmi po svojom návrate do Prahy. Podľa jedného z Gottových priateľov by sa pár mal vrátiť do vlasti budúci týždeň.

Okrem dcéry Charlotte Elly má Karel Gott ešte ďalšie dve nemanželské dcéry. Dominika a Lucia sú však už plnoleté.

Vyvolená českého Zlatého slávika Karla Gotta Ivana Macháčková (31) sa narodila na Morave. Novopečená pani Gottová vyštudovala strednú zdravotnú školu. Tri roky potom pracovala v USA ako au-pair.

Po návrate robila osobnú asistentku zahraničným hercom, ktorí v Českej republike nakrúcali filmy. Okrem toho pôsobila vo funkcii produkčnej pražského Divadla Broadway.

Pred známosťou s Karlom Gottom udržiavala dvojročný vzťah s americkou hereckou hviezdou Michaelom Douglasom.


Karel Gott - Když milenky pláčou:


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu