Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Karel Gott vysťahoval svokru zo svojej vily

Gott usilovne pomáha Zobraziť galériu (17)
Gott usilovne pomáha "vypakovať" matku svojej priateľky. (Zdroj: BLESK)

PRAHA - Karel Gott (68) včera vysťahoval "svokru" zo svojej vily na Bertramce.

Blanke Macháčkovej, matke svojej priateľky Ivany, trpezlivo nakladal do auta papierové tašky a krabice. Možno si pri tom pod nos mrmlal svoj hit To musím zvládnuť sám. "Dovidenia, mamička" nebolo ale pre multinásobného Zlatého slávika ani zďaleka lacnou záležitosťou. Byt v pražských Košířích, ktorý pani Macháčkovej kúpil, ho totiž vyšiel na štyri milióny korún!

Luxusný apartmán pre obdarovanú sa nachádza v čerstvo zrekonštruovanom činžiaku, vzdialenom päť minút jazdy od Gottovej vily. Takže svokra, gazdiná a opatrovateľka malej Charlotte Elly v jednom môže byť k dispozícii behom chvíľky.

Vila bola pre troch dospelých a jedno dieťa príliš malá. Obývačka prepojená s halou a tri izby, to nie je veľa. A naviac dcéra s matkou pod jednou strechou znamenala rozbušku ku konfliktom. Vždy veľkorysý Gott teda pre Ivaninu matku radšej vybavil prekrásny byt a zlatú fabiu.

"Buchol si po vačku, ale ja by som nerobil ináč. Dvadsaťštyri hodín mať svokru pod jednou strechou, to nie je rozumné. To je na rozvod," komentoval Gottov počin jeden z jeho najbližších spolupracovníkov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu