Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vianočný Gott: Šialené foto!

BOŽSKÝ KÁJA: Už sa na Vianoce teší, ich atmosféra ho doslova elektrizuje!
BOŽSKÝ KÁJA: Už sa na Vianoce teší, ich atmosféra ho doslova elektrizuje! (Zdroj: Blesk.cz)

PRAHA - Karel Gott (68) stále miluje aj svoje slovenské publikum. Trošičku možno aj preto, že slovenské publikum má rado jeho, a to vždy poteší mnohonásobného českého Slávika (titul obhájil aj tento rok).

„Som fanúšikom vďačný, ako báječne mi predĺžili produktívny vek,“ hovorí a priznáva, že ich záujem ho „priam šmajchluje“. A tak sa rád za našich čitateľov prihovoril u Ježiška, napokon, Božský Kája má k nebesiam bližšie ako bežní smrteľníci.

Hoci Gott veľmi nerád hovorí o svojich vlastných Vianociach, napokon o nich aj tak porozpráva vždy znova. A tak prezradil, že najkrajšie sviatky roka miluje a dokonca sa na ne pripravuje už od jari. Možno i preto, že už v predvianočnom čase všade počuť Gotta, lebo, ako sám hovorí: „Ako romantický tenor mám tú skúsenosť, že ľudia v čase predvianočnom a vianočnom počúvajú hudbu s úplne iným pocitom než inokedy v roku.“

Hudbu na rozjímanie Gott chodí počúvať aj na Štedrý večer na polnočnú omšu, potom, čo si dopraje tradičnú vianočnú večeru, vysmážaného kapra so zemiakovým šalátom. A, samozrejme, poprezerá i darčeky, ktoré si pre istotu kupuje aj sám. A po celý rok.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu