Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Silvester Ďurianovej a Novotného: Ona sa trápi, on sa zabáva...

Široký úsmev prezrádzal, že Honzík sa výborne zabáva. Zobraziť galériu (4)
Široký úsmev prezrádzal, že Honzík sa výborne zabáva. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Honosné menu, alkohol a bujará zábava s priateľmi! Takto si užíval silvestrovský večer v najdrahšom podniku na Slovensku mníchovský podnikateľ Jan Novotný (30).

V tom istom čase prežívala jeho bývalá milenka, markizácka moderátorka Marianna Ďurianová (30), asi najsmutnejší záver roka. Vzdialená stovky kilometrov od údajného otca svojho nenarodeného dieťaťa, bilancovala najsmutnejšie chvíle v živote.

Mníchovský podnikateľ Jan Novotný je na Slovensku ako doma. Chvíľu to vyzeralo, že si v Bratislave dokonca našiel ženu svojho života, a do života mu možno vstúpi aj dieťa... O pár dní však bolo všetko inak. Silvestrovskú noc už Honzík trávil stovky kilometrov vzdialený od kedysi milovanej Marianny.

Okrem vianočných sviatkov, ktoré prežil u svojho kamaráta Miloša v Trnave, si na Slovensku užíval aj posledný deň v roku. Pre oslavy si podnikateľ spolu s priateľmi vybral najdrahší bratislavský podnik UFO. Honosné päťchodové menu, alkohol a zábava, najlepší výhľad na polnočný ohňostroj - takto bilancoval záver roka.

No kým Honzík sa zabával, jeho exmilenka Marianna Ďurianová stále smútila za stratou nenarodeného dieťatka. Silvester prežila ďaleko od rodiny u kamarátky Moniky v gréckej Larisse. V reštaurácii, kde s rodinou Kožlejovcov oslávila príchod nového roku, sa však spoločnosť nezdržala dlho a už o druhej v noci boli všetci naspäť v hostiteľkinom dome.

Ani úvod do nového roku nemala markizácka hviezda veselší. Keďže 1. januára v Grécku pršalo, plavovláska nevyšla z domu ani na krok. Výnimku urobila až na druhý deň, keď si ženy odskočili do mesta na prechádzku.

Jediný kontakt počas silvestrovskej noci medzi exmilencami predstavovala polnočná esemeska, ktorú Novotný poslal do vzdialeného Grécka. „Samozrejme, že sme si zablahoželali, presne o dvanástej. Nemáme žiadny dôvod, prečo by sme si nemali zapriať,“ prezradil Novotný. Jeho novoročný bozk však už nepatril kedysi milovanej Marianne, ale prítomným dámam.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu