Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Bačovi hrozí žaloba, dlhuje športové náčinie za 300-tisíc

Ak Juraj nevráti športové náčinie do konca roka, celá kauza sa bude riešiť na vyšších miestach. Zobraziť galériu (14)
Ak Juraj nevráti športové náčinie do konca roka, celá kauza sa bude riešiť na vyšších miestach. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Na televízneho ženícha Juraja Baču (30) sa valí nešťastie z každej strany. Len nedávno ho chytili policajti za volantom pod vplyvom alkoholu a teraz vyplával na povrch jeho ďalší prešľap.

Športovému klubu polície v Bratislave, v ktorom bol 12 rokov členom, dlhuje kanoista „nafasované“ veci v hodnote 300-tisíc korún. Napriek mnohým výzvam Bača dodnes tieto veci nevrátil. Ak tak neurobí, vodáka čaká s najväčšou pravdepodobnosťou žaloba. A v problémoch bude len tak plávať...

Zdá sa, že odkedy sa Bača dostal na televízne výslnie najskôr ako tanečník a potom ako ženích, niet mu páru. Vyparádený športovec akoby ani nechodil po zemi ako ostatní a v problémoch len tak pláva. Napriek tomu, že len nedávno mal konflikt s políciou a alkoholom za volantom, vyčíňa ďalej. Nový Čas získal informácie o tom, že Juraj Bača dlhuje Športovému klubu polície Bratislava, ktorého členom bol celých dvanásť rokov, nafasované veci v hodnote 300-tisíc korún. Tieto veci mal pred dvoma rokmi vrátiť, no výzvy bývalých kolegov ignoruje.

„Tých vecí, ktoré má Juraj vrátiť, je veľa. Sú to pádla, zjazdové lyže, tenisové rakety, kufre, horský bicykel, pádlovací trenažér a je toho ešte oveľa viac. Ich hodnota sa približuje k sume 300-tisíc korún,“ povedala pre Nový Čas šéfka Športového klubu polície v Bratislave Jana Masárová. Športové náradie, ktoré Bača nevrátil, nie je teda vôbec lacná záležitosť. Veď len pádlovací trenažér, ktorý má stále doma, stojí až 80-tisíc korún.

Bačovi bývalí kolegovia mu však chcú dať ešte poslednú šancu. „Dali sme mu čas ešte do konca roka. Ak tie veci dovtedy nevráti, vec posunieme právnemu oddeleniu ministerstva vnútra,“ dodala Masárová. Vyjadrenie Baču k celej záležitosti sa Novému Času získať nepodarilo, keďže už niekoľko týždňov trávi v Amerike a na telefonáty nereaguje. Klub zatiaľ verí, že Bača celú záležitosť stihne do konca roka vyriešiť, a obe strany sa tak vyhnú opletačkám.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu