Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Juraj Bača: Ženích na úteku!

Juraj sa so Světlanou do konca roka neplánuje stretnúť. Zobraziť galériu (7)
Juraj sa so Světlanou do konca roka neplánuje stretnúť.

BRATISLAVA - To je ale podraz! Hlavný hrdina jojkárskej romantickej šou Vyvolená Juraj Bača (30) zobral nohy na plecia a iba štyri dni po skončení šou, kde si vybral svoju Vyvolenú, utiekol do Ameriky.

Češke Světlane, ktorá je do neho zamilovaná až po uši, tak ostali len oči pre plač... Prečo sa na ňu Bača vykašľal a čo ho v skutočnosti ťahalo až za veľkú mláku? Chýba mu náručie bývalej priateľky Jeanny, s ktorou sa rozišiel pred účinkovaním v reality show Vyvolená?

Mal to dobre premyslené! Šou, ktorá mu až priveľmi nevoňala, sa minulý štvrtok konečne skončila. A on je opäť voľný! Žiadne vydajachtivé nevesty, nijaká Světlana... A ženích zobral nohy na plecia. Kajakár Juraj Bača (30) už v utorok odletel do Ameriky a na výherkyňu jojkárskej romantickej šou Vyvolená sa vykašľal. Aj napriek tomu, že k Češke Světlane Šťastnej (37) mal oveľa bližšie než k ostatným dievčatám. „Spĺňa niektoré moje kritériá, ktoré by žena na vážny vzťah mala mať,“ povedal. Zdá sa však, že žien zo šou má nateraz dosť. „Celý tento program to len potvrdil - je absurdné, aby sa ženy bili o muža. V role dobývaného som sa necítil dobre. Som muž, ja chcem loviť a dobýjať! Nie naopak!“ povedal tesne po skončení šou sexi kajakár.

Podľa informácií Nového Času však Baču do Ameriky ťahalo čoraz viac aj niečo krajšie a zvodnejšie. Bývalá priateľka Jeanny, s ktorou sa údajne veľmi záhadne rozišiel začiatkom leta, teda v období, keď sa nechal namočiť do jojkárskeho projektu. Práve prílišná medializácia, prehnaný záujem o Jurajovu osobu a šou Vyvolená mali napokon zničiť niekoľkoročný vzťah s americkou priateľkou.

„Romantik“ má však na svoj mesačný americký výlet iné vysvetlenie. „Brat má narodeniny, tak cestujem za ním. Okrem toho pôjdem na Floridu a Bahamy. Pracovná časť sa týka môjho právnika a predĺženia amerických papierov, ktoré mám už niekoľko rokov.“

Šou sa však skončila a Juraj si môže u bývalej zahojiť všetky staré rany... Bol ich rozchod iba hrou?

SVĚTLANA O BAČOVOM „VÝLETE“ NETUŠÍ

„S Jurajom zatiaľ nemám dohodnuté žiadne stretnutia, pretože odcestoval,“ tvrdí Světlana. Vyvolená ani netuší, kam muž jej srdca mohol odísť. Na znak lásky k nemu však stále nosí prsteň, ktorý jej ako výherkyni romantickej šou Juraj podaroval. „Dala som si ho zmenšiť, lebo bol veľmi veľký.“ Vyvolená síce tvrdí, že Juraj sa jej od skončenia šou niekoľkokrát ozval, no kedy sa s ním najbližšie uvidí, ani vo sne netuší... „Keď sa vráti, tak sa možno stretneme. No na kávu so mnou hádam pôjde?“ V Jojke na rozdiel od Světlany o Bačovej ceste vedia: „Vedeli sme o Jurajovej ceste v dostatočnom predstihu. V televízii začal trénovať už pred svojím odletom a bude pokračovať opäť po návrate,“ vysvetlila hovorkyňa TV JOJ Tatiana Tóthová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu