Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Moderátor Žitný a misska Husárová: Čo skrývajú?!

Nedeľa 30. 9. 2007 - 16.45 hod. - Bratislava - Rasťo a Veronika na spoločnom obede. Zobraziť galériu (4)
Nedeľa 30. 9. 2007 - 16.45 hod. - Bratislava - Rasťo a Veronika na spoločnom obede.

BRATISLAVA - Ešte stále ženatý moderátor Rasťo Žitný (31) strávil uplynulé nedeľné slnečné popoludnie v spoločnosti tohtoročnej Miss Slovensko Veroniky Husárovej (20).

Dvojica sa tvárila nenápadne a celý čas sa skrývala za slnečné okuliare. Čo títo dvaja taja? Rasťo a Veronika sa stretli v nedeľu krátko po 15. hodine, zvítali sa bozkami a spolu sa vybrali na obed do známej bratislavskej reštaurácie. Ani jeden z nich si počas popoludnia nezložil slnečné okuliare. Vyzeralo to, akoby dvojica chcela po celý čas ostať v utajení.

„Sme iba kamaráti. Spoznali sme sa v apríli na Miss Slovensko a potom sme sa stretli na Miss Spiša. Odvtedy sa stretávame ako kamaráti,“ tvrdí tmavovláska, ktorá prežíva niekoľkoročný vzťah s Jurajom. „S Rasťom sme boli na súkromnom obede. Rozprávali sme sa o živote a iných veciach,“ vysvetľuje dôvod stretnutia úradujúca miss, ktorá rázne popiera, že by ju s moderátorom spájalo niečo viac. „Nie sme blízki priatelia, ale občas spolu zájdeme na kávu. No za svojho priateľa ho nemienim vymeniť,“ dodáva Husárová. Ako často sa kráska s moderátorom stretáva, prezradiť odmietla: „Prepáčte, ale k tomu sa vyjadrovať nebudem.“

Čo od kamarátstva s tohtoročnou úradujúcou miss očakáva známy moderátor, sme sa nedozvedeli. Do redakčnej uzávierky nedvíhal telefón.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu