Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Kid Rock: Pamela vlani nepotratila!

Manželstvo Pamely a Kida nevydržalo ani 4 mesiace. Zobraziť galériu (25)
Manželstvo Pamely a Kida nevydržalo ani 4 mesiace.

LONDÝN – Kid Rock obvinil svoju bývalú manželku Pamelu Anderson, že vlani o svojom potrate klamala. Vymyslela si to vraj len kvôli tomu, že za ňou nechcel priletieť do Vancouveru a šiel radšej na zápas svojho obľúbeného basketbalového tímu Lakers.

Kid a Pamela sa vzali minulý rok v auguste. Hovorili o sebe ako o nerozlučnom páre a osudovej láske. Dokonca usporiadali štyri obrady na rôznych miestach sveta. V novembri sa pohádali a ešte na konci mesiaca sa rozviedli.

„Bola vo Vancouveri a nakrúcala film. Ja som mal lístky na Lakers dolu na hraciu plochu a bol som pripravený ísť na zápas Lakers s Jessom Jamesom. Tak jej hovorím: ´Miláčik, mám tie lístky. Uvidíme sa cez víkend.´ A ona na to: ´Vôbec sa o mňa nezaujímaš, bla, bla, bla.´ Nakoniec prišla s týmto: ´Práve som potratila.´ A zložila mi telefón,“ povedal Kid Rock v rozhovore pre magazín Rolling Stone.

Hneď ako si to Kid vypočul, sadol na najbližšie lietadlo a ihneď letel do Vancouveru, aby sa o manželku postaral. "Keď som tam prišiel, žúrovala v reštaurácii, pila šampanské a skákala po stoloch. Tak si hovorím: ´To je ale rýchle zotavenie po potrate,´“ dodal Kid.

Andersonovej hovorkyňa potrat minulý rok v novembri skutočne potvrdila. O pár dní nasledoval rozchod dvojice a neskôr aj rozvod. Manželstvo nevydržalo ani štyri mesiace.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu