Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Pamela Anderson: Údajne tehotná a chystá svadbu!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (12)
Pamela Anderson

LOS ANGELES - Hviezda seriálu Pobrežná hliadka Pamela Anderson je vraj tehotná. Uviedol to americký magazín OK! s odvolaním sa na herečkinu kamarátku.

Tá tiež potvrdila, že práve kvôli tomu prsnatá blondínka s milencom Rickom Salomonom cez víkend v Las Vegas vyplnila povolenie k sobášu. Pameline snímky z týchto dní už zdokumentovali narastajúce bruško. Po vlaňajšom tragickom zážitku, kedy Pamela krátko po svadbe s Kidom Rockom potratila a pár sa kvôli tomu rozviedol, chce herečka s potvrdením svojej gravidity počkať. „Vyzerá rozhodne. Nebolo by to po prvý raz, čo sa Pamela ponáhľala s manželstvom preto, že čaká dieťa,“ prezradila Pamelina blízka magazínu OK! S Kidom Rockom však dieťa počala až po svadbe.

Zobrali sa vlani v auguste, mali dokonca štyri obrady na rôznych miestach sveta, ale už za štyri mesiace po tom žiadali o rozvod. V sobotu si však 40-ročná seriálová záchranárka prišla na úrad v Las Vegas po povolenie k svadbe. Sprevádzal ju súčasný milenec Rick Salomon. Hráč pokru sa preslávil ako hlavný hrdina súkromného porna Paris Hilton (One Night in Paris), ktoré obehlo internet. Pamela má dve deti. Synov počala a porodila v manželstve s bubeníkom Tommym Leem. Brandon má dnes jedenásť rokov a Dylan deväť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu