Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Madonna si môže konečne legálne adoptovať Davida Bandu

Madonna s adoptívnym synom Davidom Bandom. Zobraziť galériu (11)
Madonna s adoptívnym synom Davidom Bandom.

LONDÝN – Je jasné, pečo Madonna v posledných dňoch toľko oslavovala a prečo ju fotografi zachytávajú s výbornou náladou.

Malawský úradník totiž popovej kráľovnej a jej manželovi Guy Ritchiemu udelil oficiálne povolenie dotiahnúť adopciu chlapčeka Davida Bandu do finále. Dvojročnú africkú sirotu konečne zákony uznajú ako Madonninho syna.

Doporučenie dotiahnúť adopciu do finále podpísal šéf malawského odboru sociálnej starostlivosti Simon Chisale. Ten prišieel na začiatku septembra do Londýna, aby vyšetril chlapcove životné podmienky v Madonninom sídle. "Pôsobia ako šťastná rodina,“ prezradil Simon denníku Sunday Mirror. „David vyzerá veľmi zdravo, úplne inak ako krehký malý chlapec z Mchinju. Nemohol som ueriť, že vidím to isté dieťa zo sirotinca,“ dodal úradník.

S Madonnou a jej manželom Guyom strávil v ich šesťnásťizbovom londýnskom sídle tri dni. „Adopcia je v súlade so zákonmi a dokončená. Bude mať svojho chlapca, zvyšok sú už iba formality. Všetci sme presvedčení, že Madonna by si mala chlapca ponechať,“ potvrdil Simon. Ďalšiu návštevu u Madonny podnikne malawská sociálka v decembri. Vo februári 2008 potom Najvyšší súd v Malawi definitívne potvrdí adopciu bez možnosti odvolania.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu