Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Madonna pichá vitamíny do zadku celému štábu

Madonna Zobraziť galériu (16)
Madonna

LONDÝN – Nedávno Madonna vydesila cestujúcich z Londýna do Los Angeles, keď si počas letu pichla injekciu - vitamínovú bombu. Teraz začala pichať injekcie do zadku aj filmovému štábu svojho manžela Guya Ritchieho, ktorý nakrúca svoj nový film RocknRolla.

Madonna sa asi hrá na lekárku. Keď herci ochoreli, rozhodla sa ich udržať na pľaci pomocou injekcií s vitamínom B12. Všetci museli povinne odkráčať k jej autu, kde dostali žihadlo do zadku.

Herec Gerard Butler si procedúru tak obľúbil, že je na nej doslova závislý a užíva B12 pravidelne. „Robí to svojim tanečníkom a už to vie, takže sa rozhodla pichnúť injekcie aj hercom. Raz, keď sme mali prestávku, sa ma Guy opýtal, či by som sa nechcel stretnúť s jeho manželkou, ktorá sa potulovala okolo. Vedel, že som jej veľký fanúšik. Bol som ale šokovaný, keď som ju videl na zadnom sedadle auta, ako pichá injekciu B12 do holého zadku Gerarda Butlera!“ prezradil herec Tom Hardy britskému denníku Daily Mirror.

Dvadsaťdeväťročný Hardy však ponuku Madonny, že mu pichne injekciu do zadku, odmietol. „Je pri tom chladná, keď to robí,“ dodal.

Lekári však varujú, že podobné injekcie by mal aplikovať jedine lekár na základe vyšetrení. Celebrity ich však užívajú často bez predchádzajúcej konzultácie s odborníkom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu