Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Islamskí teroristi sa vyhrážajú Madonne a Britney Spears

Britney sa v poslednom čase naozaj oblieka viac ako prostitútka, než dvojnásobná matka. Zobraziť galériu (18)
Britney sa v poslednom čase naozaj oblieka viac ako prostitútka, než dvojnásobná matka.

LOS ANGELES/GAZA - Americké speváčky Madonna a Britney Spears majú problém. Na mušku si ich zobrali palestínski teroristi z pásma Gazy, ktorí sa im vyhrážajú smrťou, pretože šíria „satanskú kultúru“.

Militanti speváčkam odkázali, že im odrežú hlavy. Najskôr im však chcú dať šancu konvertovať na islam.

Mraziace slová vychádzajú z knihy Bratríčkovanie s teroristami: Od Hollywoodu k Svätej zemi. Tú napísal americký novinár Aaron Klein a dal v nej priestor islamským radikálom, aby opísali svoju predstavu Ameriky pod vládou zákona šaríje. Možnosť dostal aj líder palestínskych výborov ľudového odporu Muhammad Abdel- Al, ktorý hrozí smrťou Madonne a Britney, ak neprestanú byť „prostitútkami“ a nezídu z cesty zla. „Ak tie dve štetky stretnem, budem mať česť - opakujem, budem mať česť byť tým prvým, kto im odreže hlavy, ak budú ďalej šíriť svoju satanskú kultúru proti islamu,“ vyhráža sa Abdel-Al.

Hrozba prichádza v čase, keď sa Madonna pripravuje v Izraeli na oslavu židovského nového roku. Abdel-Al však dáva obom ženám aj šancu. „Najprv ich vyzveme, aby sa obrátili na islam. Ale ak budú pokračovať vo svojej ceste, môžeme ich ukameňovať alebo zabiť, aby nelákali mužov od islamu,“ dodal.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu