Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Tobey Maguire sa oženil

Tobey Maguire s manželkou Jennifer Meyer Zobraziť galériu (6)
Tobey Maguire s manželkou Jennifer Meyer (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Filmový Spiderman Tobey Maguire sa oženil. Magazínu People oficiálne potvrdil, že v pondelok 3. septembra na Havaji prijal Jennifer Meyer za svoju zákonitú manželku.

Pred deviatimi mesiacmi priviedli na svet spoločnú dcérku Ruby. Obradu pri západe slnka sa zúčastnili len najbližší príbuzní a niekoľko priateľov. Nechýbal ani kolega Leonardo DiCaprio. Tobey a Jennifer sa zoznámili na začiatku roku 2003, ale dlho svoj vzťah tajili.

„Sú si veľmi podobní, pretože obaja sa veľmi skrývajú pred ľuďmi, ktorých nepoznajú,“ prezradila kamarátka Meyerovej. Tobey túžil dlho po manželstve a rodine. Prežil si veľmi divoké detstvo v rozvrátenej rodine a preto hľadal stabilitu. „Pretože som vyrastal, ako som vyrastal, mal som veľké ambície zarobiť peniaze, mať nejaké bezpečie a pohodlie vo svojom živote,“ priznal Spiderman v apríli tohto roku.

Hoci mu Hollywood prináša zárobky, v Los Angeles zostať nechce. „Som vo fáze, kedy musím začať premýšľať o tom, kde chcem, aby Ruby vyrastala a chodila do školy… Hoci je L. A. celkom pohodové mesto, možno by nebol zlý nápad skúsiť iný, menej ambiciózny druh prostredia,“ tvrdí Tobey.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu