Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Toni Braxton má rakovinu

Toni Braxton Zobraziť galériu (3)
Toni Braxton

LOS ANGELES - Diagnóza, ktorá straší čoraz viac mladých žien. Po Anastacii (31), Kylie Minogue (39) a Sheryl Crow (45) bojuje o život so zákernou rakovinou prsníka ďalšia spevácka hviezda Toni Braxton (38).

Toni Braxton sa desivú pravdu o svojom stave dozvedela už pred niekoľkými mesiacmi. Išla k lekárovi, lebo ju pobolievalo miesto na hrudi vedľa jedného z jej prsných implantátov - pred pár rokmi si dala zväčšiť prsia z jednotiek na trojky. Bolesť však nespôsoboval silikón v jej prsiach, ako si pôvodne myslela, ale tumor, ktorý jej rástol v hrudi. „Úplne sa zrútila,“ cituje americký National Enquirer zdroj blízky speváčke. „Uvidím dospievať svoje deti?“ bolo prvé, na čo sa po vypočutí diagnózy opýtala svojho lekára.

Interpretka srdcervúceho hitu Unbreak My Heart absolvuje v súčasnosti chemoterapiu. Každý tretí deň dostáva špeciálne injekcie so železom na potlačenie únavy a chudokrvnosti.

AJ ONY BOJOVALI S RAKOVINOU

Anastacia (31)
Na rakovinu prsníka ochorela v roku 2003. Sedemhodinovú operáciu si dala nafilmovať, aby dodala odvahu aj ostatným ženám.

Kylie Minogue (39)
Šokujúcu diagnózu sa dozvedela v roku 2005. Z hrude jej vyoperovali tumor s veľkosťou golfovej loptičky.

Sheryl Crow (45)
Operácii a chemoterapii sa podrobila len minulý rok.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu