Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Gott o smrti svojho dirigenta: Bola to poprava!

Gott sa z dovolenky na Sardínii vrátil zdrvený. Zobraziť galériu (2)
Gott sa z dovolenky na Sardínii vrátil zdrvený.

ALCHERO/PRAHA - Karel Gott (68) sa včera so svojou Ivanou (31) a malou Charlotte (1) vrátil zo slnečnej dovolenky v rozprávkovej Sardínie.

Gottova rodinka mala čokoládovú farbu, mala sa vraj výborne, ale Gottovi prázdninovú idylku pokazila správa o tragickej smrti českého Mozarta - dirigenta Františka Preislera († 34).

"Zapol som si telefón a bola to doslova smršť esemesiek, že František už nie je medzi nami. Nechcel som tomu vôbec veriť", povedal Blesku Gott, ktorý túžil po súkromí, a tak mal svoj mobil celý pobyt vypnutý. Len raz denne si ho zapínal, aby si vybavil neodkladné telefonáty. Jemu samému vŕta v hlave, ako mohol jeho priateľ nájsť v mori smrť. Preislerov náhly odchod je aj naďalej zahalený tajomstvom a rodina striktne odmieta podávať akékoľvek správy. Podľa informácií, ktoré český Blesk získal, dirigent v posledných mesiacoch veľmi trpel pre rozvodové konanie.

Gott o smrti svojho
Zobraziť galériu (2)


"Príliš veľa pil. A keď si človek dožičí neúmerne veľa alkoholu, je veľmi teplo a v podnapitom stave ide do mora, náhla zmena teploty vykoná svoje. Odnesie si to srdce," dozvedel sa Blesk o pravdepodobnej príčine smrti Františka Preislera. Dirigentovi hviezd by radi dali zbohom všetci, ktorým jeho geniálny talent pomohol k mnohým úspechom. Rodina, respektíve Františkov otec, sa však rozhodol pre rozlúčku v tom najužšom rodinnom kruhu. Teda pohreb bez známych kondolencií, po ktorom nasleduje iba súkromné uloženie do rodinnej hrobky. A až potom bude vraj zaslané oficiálne smútočné oznámenie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu