Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Bartošová bojuje s alkoholom, syna Artura má Štaidl

Iveta sa lieči zo závislosti od alkoholu. Zobraziť galériu (13)
Iveta sa lieči zo závislosti od alkoholu. (Zdroj: Nový Čas)

KROMĚŘÍŽ - Zákerný alkohol dokáže poriadne zamiesť s ľuďmi a je mu jedno, či ide o celebritu alebo človeka z davu.

Svoje o tom vie aj česká speváčka Iveta Bartošová (41), ktorá sa momentálne lieči na kroměřížskej psychiatrii. Predtým príťažlivá speváčka sa zmenila tak, že by ju málokto spoznal! Najviac sa však bojí o to, aby neprišla o syna Artura.

Iveta prežíva ťažké chvíle svojho života. Na jednej strane sa musí pozviechať a vyrovnať so svojím alkoholizmom, na strane druhej ju ťažia obavy o syna Artura, ktorého má s hudobným skladateľom Ladislavom Štaidlom. Malý Artur počas Ivetinej neprítomnosti skončil u svojho otca, aby sa jeho mamička mohla zamerať len na svoju liečbu.

Ivetu by teraz málokto spoznal. Na jej drobné telo sa nabalila 20-kilogramová nadváha, ktorú majú na svedomí antidepresíva. Pod širokými lacnými teplákmi sa črtajú silné stehná, predtým štíhle paže jej výrazne zhrubli. Najväčšie škody napáchal alkohol na jej tvári. Žena s dievčenskou tváričkou je už minulosťou, trojnásobná držiteľka českého Slávika má opuchnutú tvár a kruhy pod očami. V liečebni nedbá ani o svoju vizáž, chodí nenalíčená a blond vlasy jej pri korienkoch už odrastajú. Napriek tomu je podľa vlastných slov šťastná: „Som tu veľmi spokojná.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu