Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Iveta Bartošová: Už týždeň na protialkoholickom liečení!

Iveta Bartošová sa už týždeň lieči z alkoholizmu. Zobraziť galériu (8)
Iveta Bartošová sa už týždeň lieči z alkoholizmu.

PRAHA – Drsný režim ako pre narkomanov zažívav týchto dňoch v psychiatrickej liečebni v Kroměříži speváčka Iveta Bartošová (41). Pokiaľ chce naozaj skončiť so závislosťou od alkoholu, musí zaťať zuby a vydržať minimálne tri mesiace.

„Nezostáva nič iné, len jej držať palce, aby všetko zvládla,“ hovorí Ivetina kamarátka Golda, ktorá je so speváčkou v neustálom kontakte a podáva jej správy o synovi Arturovi (10). Práve strach, že by jej ho súd mohol odobrať a zveriť otcovi Ladislavovi Štaidlovi (68), donútil Ivetu liečiť sa.

Preto už týždeň dodržiava prísny denný režim, ktorý si jej hospitalizácia na psychiatrii vyžaduje. „Budíček je pred siedmou, nasleduje ranná rozcvička, občas sa aj behá v parku. Jedlo se podáva iba v určený čas. Kto chce kávu, musí si kúpiť vlastnú,“ opisuje prísne pravidlá žena, ktorá očistnou kúrou prešla.

„Samozrejmosťou bolo umývanie riadov a upratovanie izieb, kde bývalo až osem ľudí. Často som mala chuť utiecť, ale teraz som rada, že som vydržala,“ dodala. Za nesplnenie úloh nasledujú prísne tresty, napríklad zákaz návštev či vychádzok.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu