Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Iveta Bartošová na psychiatrii: Kvôli alkoholu!

Iveta Bartošová sa podľa českých médií musí liečiť zo závislosti na alkohole. Zobraziť galériu (12)
Iveta Bartošová sa podľa českých médií musí liečiť zo závislosti na alkohole.

PRAHA - Smutný osud opäť zasiahol jednu z najpopulárnejších českých speváčok Ivetu Bartošovú. Minulý týždeň ju podľa českého denníka Blesk v stave ťažkej opitosti odviezli na psychiatrickú kliniku v Kroměříži, kde by sa mala liečiť z alkoholizmu.

„Vyzerala dosť zle, mala opuchnutú tvár a sotva išla. Bola naozaj vo veľmi zlom psychickom aj fyzickom stave,“ prezradil očitý svedok, ktorý videl, ako speváčku privážali na kliniku. Bartošovej hospitalizáciu v liečebni potvrdila i jedna zo zamestnankýň psychiatrickej kliniky. Podľa svedkov mala Ivetu na liečenie priviezť speváčkina priateľka a bývalá opatrovateľka jej syna Artura. „Šetrite ju, to dievča potrebuje pokoj, aby sa vyliečila,“ povedala Zlata Dvořáková, prezývaná Gloda. Podľa nej Iveta k celej záležitosti nebude nič hovoriť. „Ale nebude ani nič popierať. Potrebuje pokoj a liečenie,“ dodala.

Dvaja dôležití muži Ivetinho života však mlčia. Súčasný priateľ Roman Hanke (38) má vypnutý mobil a otec Ivetinho syna Artura Ladislav Štaidl (61) odmieta čokoľvek komentovať. „Nebudem sa k ničomu vyjadrovať,“ rázne povedal Štaidl. Bartošová je hospitalizovaná na psychiatrickej klinike v Kroměříži. Z oddelenia kde sa liečia psychózy a ťažké stavy alkoholizmu, ju previezli na ľahšie oddelenie s rehabilitačnou starostlivosťou. Súčasný pobyt na psychiatrii nie je zďaleka prvým speváčkiným prešľapom. Bartošová má za sebou kolaps v čase, keď žila so Zdeňkom Podhůrským i neúspešný pokus o samovraždu podrezaním žíl.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu