Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Herec Charlie Sheen sa zasnúbil

Charlie Sheen Zobraziť galériu (10)
Charlie Sheen

LOS ANGELES - Herečka Denise Richardsová má za sebou svoj najväčší dramatický výkon. Keď sa jej exmanžel Charlie Sheen pred pár dňami zasnúbil s priateľkou Brooke Müllerovou, poslala mu kyticu s blahoželaním.

Pritom ešte pred rokom viedli pomerne neľútostnú rozvodovú vojnu. „Som za neho naozaj šťastná. V skutočnosti som im poslala kyticu s blahoželaním pre oboch. Strávila som s ňou nejaký čas a moje dcéry ju skutočne majú radi. To jediné ma zaujíma,“ uviedla Denise pre magazín People. Zatiaľ čo teraz sa tvári zmierlivo, vlani svojmu manželovi nechala súdom nariadiť, že sa k nej nesmie priblížiť na tristo metrov. Žiadosť o rozvod podala ešte pred pôrodom ich spoločnej druhorodenej dcéry Loly. Majú spolu ešte trojročnú Sam.

Keď sudca zakázal Sheenovi priblížiť sa k manželke a deťom na úctyhodnú vzdialenosť, pomstil sa jej žiadosťou o preukázaní otcovstva. V novembri minulého roku sa nakoniec dohodli a so strojeným priateľským úsmevom dotiahli rozvodové konanie ku koncu.

Štyridsaťjedenročný herec sa tento týždeň zasnúbil s priateľkou mladšou o dvanásť rokov. 36-ročná Denise vo vzťahoch toľko šťastia nemá. Skúška vzťahu s Richiem Samborom, exmanželom kolegyne Heather Locklearovej, jej totiž nevyšla a dvojice sa po roku v jari rozišla.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu