Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Paris žije ako mníška

Slušne oblečená Paris navštívila v nemocnici svojho chorého otca, ktorému odniesla obrovský pozdrav. Zobraziť galériu (13)
Slušne oblečená Paris navštívila v nemocnici svojho chorého otca, ktorému odniesla obrovský pozdrav.

LOS ANGELES - Takto ju ešte nepoznáme. Hotelová dedička Paris Hilton (26) dala na radu svojich právnikov a svetu začala ukazovať svoju lepšiu stránku.

Prestala piť alkohol, chodiť na divoké večierky a začala sa obliekať ako slušné dievča. Či však týmto divadielkom obmäkčí sudcu, zatiaľ nevedno.

„Jej právnici trvajú na tom, aby žila ako mníška. Poradili jej, aby sa prestala správať ako hollywoodska princezná a prejavila známky pokory a zodpovednosti za svoje činy. To znamená koniec večierkom, alkoholu, vyzývavému oblečeniu. Mala by byť viac so svojou rodinou a začať viesť zdravší životný štýl,“ uviedol zdroj blízky dedičke.

Paris by mala nastúpiť do väzenia v kalifornskom Lynwoode do 5. júna. Úrady oznámili, že je možné, že si pre preplnené americké väznice odsedí len časť svojho 45-dňového trestu. Istý šerif z amerického štátu Arizona sa však okamžite ponúkol, že ju nechá odsedieť si svoj trest v miestnom stanovom tábore pre väzenkyne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu