Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Spiderman 3 valcuje Áziu

Tobey Maguire objavil svoju temnú stránku Zobraziť galériu (7)
Tobey Maguire objavil svoju temnú stránku

TOKIO - Tak toto nečakali. Spoločnosť Sony Pictures vkladala do premiéry tretieho pokračovania filmovej série o pavúčom mužovi veľké nádeje.

Rekordný nástup filmu na ázijských trhoch však vysoko prekonal aj tie najsmelšie predpovede: Len za prvý deň premietania zarobil Spiderman 3 viac ako prvé dve časti dokopy.

Riskantný krok s uvedením filmu najskôr na ázijskom trhu, a až neskôr na americkom, sa tak vyplatil. Nový Spiderman zarobil za svoj prvý deň premietania viac ako jeho predchodcovia v Japonsku, Južnej Kórei, Taiwane, Thajsku, Singapure, Hongkongu a na Filipínach. Zároveň sa v Singapure, Malajzii, Thajsku a na Filipínach stal najlepšie zarábajúcim filmom počas jedného dňa. V Taiwane, Hongkongu, Thajsku a na Filipínach dokonca zarobil viac ako jeho dve predchádzajúce časti spolu.

Na ázijský úspech môže film nadviazať už aj vo väčšine európskych štátov, kde mal premiéru včera. Na Slovensku sa film začne premietať práve dnes, deň pred jeho uvedením v USA. Tam by ho mali zajtra začať hrať v 4 253 kinosálach, čo je najmasovejšia premiéra v histórii filmového priemyslu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu