Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Votrelec sa vracia!

Votrelec a Predátor tentoraz zvedú boj v malom americkom meste.
Votrelec a Predátor tentoraz zvedú boj v malom americkom meste.

LOS ANGELES - Votrelec je späť. V americkom Hollywoode sa pripravuje návrat kultovej sci-fi postavy vesmírneho Votrelca.

Ten sa vráti spoločne s Predátorom v pokračovaní filmu Votrelec vs. Predátor. Pemiéra tejto filmovej novinky je v USA naplánovaná na tohtoročné Vianoce.

Už šiesty film, v ktorom si hlavnú úlohu zahrá Votrelec, tak do kín príde 28 rokov po premiére toho prvého. Tentoraz vzali do rúk režisérsku taktovku bratia Colin a Greg Strauseovci. Tí sú síce nováčikmi v režisérskej brandži, ale v minulosti pracovali na špeciálnych efektoch pri filmoch 300, X-Men, Fantastická štvorka a Titanic.

Scenár pre film napísal Shane Salerno, ktorý má na svojom konte úspešný Armageddon. A ten stavil skôr na hororovú stránku Votrelca, čo potvrdil aj šéf štúdia 20th Century Fox Tom Rothman. „Myslím si, že tentoraz to bude oveľa tvrdšie. Sme presvedčení, že s týmto tímom sa diváci dočkajú oveľa desivejšieho zážitku ako v prvej časti,“ povedal Rothman. Jeho slová potvrdili i bratia Strauseovci. Z deja samotného filmu však prezradili iba to, že Votrelec a Predátor budú teraz medzi sebou bojovať v malom americkom mestečku.

Informácie o nových filmoch v slovenských kinách vám prinášajú Filmové bleskovky >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu