Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Bouček je na prášky …a môže za to Marianna

Bouček ešte stále nosí obrúčku. Zobraziť galériu (15)
Bouček ešte stále nosí obrúčku.

BRATISLAVA - Úzkosť, pichanie pri srdci a neznesiteľné prázdno v duši... S týmto všetkým bojuje český moderátor Libor Bouček (26) už vyše troch mesiacov.

Rana, ktorú mu uštedrila jeho manželka Marianna Boučková (30), sa ešte stále nezahojila. „Je ňou úplne posadnutý. Nedokáže na ňu zabudnúť,“ opisuje Liborovo trápenie jeho kamarát. A keď mu je najťažšie, dokonca vraj siahne aj po práškoch!

Od mileneckej aféry Marianny Boučkovej a Honzu Novotného (29) ubehol štvrťrok, no Libor Bouček sa zo šoku z náhleho rozchodu stále iba spamätáva. „Niekedy mám dojem, že si želá, aby sa k nemu Marianna vrátila,“ prezrádza osoba blízka českému moderátorovi. Jeho slová potvrdzujú viaceré skutočnosti - obrúčka, ktorú Libor stále nosí na prstenníku, jeho plán napísať knihu o živote s markizáckou moderátorkou či nostalgické spomienky, ktorým sa neubránil na nedávnej svadbe modelky Andrey Verešovej.

Dokonca sa vyjadril, že špeciálne na rozvodové konanie si zakúpi čierny oblek, hoci zásadne uprednostňuje svetlé „kvádro“. Zdá sa, akoby bol Libor Mariannou posadnutý... Jeho prehnané emotívne vypätie priam hraničí so šialenstvom. „Podľa mňa je zmätený a nevie, ako sa má k tomu všetkému postaviť. Je to jeho veľká životná kríza,“ myslí s i psychoterapeutka Eva Znašíková.

Podľa informácií Nového Času sa vraj občas stáva, že Bouček tlmí pocity úzkosti práškami. „Má známu psychiatričku a ona mu nejaké lieky predpísala,“ potvrdzuje moderátorov kolega z rádia . „Ja som v pohode, fakt... hoci viem, že o mne určite napíšete, že som psychopat,“ snaží sa vtipkovať nešťastný manžel. No aj medicína je neúčinná, keď je Libor sám, obklopený vecami, ktoré mu pripomínajú nevernú manželku. Jedným z takýchto predmetov je aj súsošie krištáľových pelikánov symbolizujúcich večnú lásku. Na Boučkovu objednávku ich vyrobili pri príležitosti ich sobáša. Po prepuknutí manželskej krízy doviezol pelikániu zásielku priamo Liborovi sám Novotný...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu