Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

Magazín odškodnil Kate Winslet za urážku

Herečka Kate Winslet Zobraziť galériu (17)
Herečka Kate Winslet

BRATISLAVA - Herečka Kate Winslet súhlasila s mimosúdnym finančným vyrovnaním, ktoré jej ponúkol magazín Grazia za nepravdivé informovanie o tom, že navštívila dietológa.

Magazín v správe skonštatoval, že Winslet sa obáva o svoju líniu. Kate je však známa tým, že otvorene kritizuje hollywoodsku posadnutosť štíhlymi ženami. Týždenník sa Winslet za nepravdivé informácie ospravedlnil a uviedol, že skutočnou príčinou návštevy filmovej hviezdy u lekára v Čínskom liečebnom inštitúte v kalifornskej Santa Monice boli jej problémy s krkom. Suma z finančného odškodnenia poputuje na konto charitatívnej organizácie, ktorá sa zaoberá poruchami stravovania.

"Sme radi, že dôvodom návštevy lekára neboli problémy spojené s váhou. Takisto sme radi, že sme spor urovnali a ospravedlňujeme sa Kate za ujmu, ktorú sme jej spôsobili," uvádza sa vo vyhlásení magazínu Grazia. Winslet prostredníctvom svojho právneho zástupca uviedla, že je rada, že sa táto záležitosť vyriešila. "Nie som pokrytec. Vždy som bola a budem úprimná, keď sa hovorí o telesných proporciách," uviedla Kate.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu